Dăncilă a DEMIS trei oameni din Guvern. Anunț de ultima oră

 
Sedinta de Guvern, 12 iunie
Sedinta de Guvern, 12 iunie

Premierul Viorica Dăncilă a eliberat din funcţie, vineri, trei secretari de stat de la Ministerul Mediului, Ministerul Energiei și Ministerul Fondurilor Europene.

Premierul Viorica Dăncilă a eliberat din funcţie, vineri, trei secretari de stat de la Ministerul Mediulu, Ministerul Energiei și Ministerul Fondurilor Europene.

Potrivit unor decizii ale premierului publicate vineri în Monitorul Oficial, Laurenţiu Adrian Neculaescu este eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Mediului, iar în aceeaşi funcţie este numit Iulian Octavian Stana.

Tot prin decizii ale premierului, Octav-Dan Paxino este eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, iar în aceeaşi poziţie este numit Cezar Caleap.

Premierul Viorica Dăncilă l-a eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei pe Iulian Robert Tudorache şi l-a numit în locul lui pe Marius Dumitraşcu.

Potrivit unor decizii ale premierului, publicate vineri în Monitorul Oficial, Iulian Robert Tudorache este eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei, iar Marius Dumitraşcu este numit în funcţia de secretar de stat la acelaşi minister. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
jack
15 Jun 20:09
prim ministrul cind îl elibereaza din functie ????
Răspunde
0 0
johnneil
15 Jun 08:44
SssssssssT!
Sa facem liniste. Poate nu-si da seama si se da si pe ea afara din guvern...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?