Cum se făcea sex în URSS. Ce fac rusoaicele șochează lumea chiar și în prezent

 

Când te gândești la rusoaice îți vine în minte sexul în natură sau în spații nonconvenționale, industriale sau anexe gospodărești. Există și o explicație pentru această percepție de "perversiuni" made in Russia.

 
 

În perioada sovietică, mai ales în anii 1980, cea mai mare provocare pentru sexul fără opreliști era lipsa de spațiu locativ și aglomerația de bărbați și femei în locuințe mici și înghesuite. Absența unor apartamente separate și viața la comun le-a schimbat rusoaicelor obiceiurile sexuale.

Potrivit unui sondaj realizat de sociologul Mark Popovsky în 1984, 87% dintre respondente au reclamat lipsa spațiului personal și nevoia de a "descurca" în aceste condiții. Este ușor de imaginat ce soluții de avarie au găsit rusoaicele înfierbântate: sexul în natură, aventurile în spații strâmte dar ferite de ochii curioșilor (baia, liftul, anexele gospodărești) sau sexul pe ascuns și pe tăcute când ceilalți dorm.

Rusoaicele din păturile sărace au rămas fidele și acum tradiţiei sovietice: încep viaţa sexuală foarte devreme, o trăiesc intens şi se epuizează uneori chiar şi la 30 de ani.

Studiile spun că peste 50 la sută dintre rusoaice își încep viața sexuală înainte de 18 ani, în timp ce doar o femeie din cinci consideră că „păstrarea” virginității până la căsătorie este o opțiune validă.

Potrivit studiului, 69 la sută dintre tinerele între 15 şi 17 ani sunt conştiente de faptul că pot rămâne însărcinate încă de la primul contact sexual, în timp ce 41 la sută dintre tinere nu au folosit metode contraceptive la primul contact sexual, dat fiind că acesta s-a petrecut spontan.

Pe de altă parte, pe baza unei legi nescrise, societatea trece cu vederea atunci când femeia, fiind necăsătorită sau având bărbatul cam "obosit", îşi crează o relaţie cu un altul dorit.

Societatea sovietică era tolerantă cu femeia care acţionează "din dragoste", iar uneori chiar şi proletarul rus, obosit și ocupat cu producția de stat, se făcea că nu observă - din cauza oboselii, desigur.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Dan Balcan
16 Jul 19:42
Și ce va f**e pe voi grija de rusoaice ?
Răspunde
0 0
Cornel
07 Jun 23:30
Te pomenesti ca ,,tovarasii' de la rasarit de asta dadeau buzna peste femei cand veneau cu razboiul.Le convingeau ,,din dragoste' cu pusca sau pistolul,nu?
Răspunde
0 0
Gladiola
07 Jun 07:17
Te pomenesti ca au si rusoaicele arme hipersonice-n chiloti. Din 2021 vor avea si bombe nucleare in sutiene. Am inteles mesajul discret,domnilor jurnalisti. Vom planta panselute la Deveselu ca sa imblanzim rusoaicele
Răspunde
0 0
terestrul
05 Jun 09:15
Nu este nimic ,,ȘOCANT;;.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?