Cezar Ouatu a ridicat în picioare juriul de la X Factor UK. Impresionant

 
Cezar Ouatu
Cezar Ouatu
Cezar Ouatu

Cezar Ouatu a ridicat în picioare juriul de la X Factor Marea Britanie.Cezar Ouatu a ridicat în picioare juriul de la X Factor Marea Britanie.

Artistul s-a străduit mult să ajungă până în etapa în care s-a prezentat în fața juraților Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson. Artistul este cunoscut la noi în țară pentru faptul că ne-a reprezentat în anul 2013 la Eurovision, unde a obținut locul 13.

Cezar Ouatu a reușit s ridice în picioare juriul de la X Factor din Marea Britani. Jurații au fost surprinși de talentul pe care Cezar Ouatu îl are și s-au ridicat să-l aplaude pe artist înca dinainte ca el să îșiui finalizeze interpretarea.

Cezar Ouatu a ajuns la X Factor Marea Britanie printr-un pariu pe care l-a avut cu un apropiat, potrivit Click.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
vicentiu
23 Sep 18:30
FENOMENAL !!
Răspunde
0 0
Contra
23 Sep 15:17
Cine e Simon asta? Parca sta sa se dea cu capul de Zidul Plangerii? Ce are cu Oatu?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?