Agent de pază, trimis în judecată după ce a bătut o persoană

 

Un agent de pază a fost trimis în judecată după ce a bătut un tânăr în fața unui club din Pitești. I-a dat un pumn în față, provocându-i acestuia o fractură de mandibulă.

În această lună, la Judecătoria Pitești, începe procesul în care Ion I. este acuzat de săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă. Agentul de pază ar fi lovit cu pumnul în bărbie  o persoană. Acum, acesta va plăti pentru fapta sa, scrie Realitatea de Argeș.

Incidentul s-a produs în noapte de 12 spre 13 august 2017, în fața unui club din centrul Piteștiului. Persoana vătămată s-a luat la ceartă în interiorul clubului cu o altă persoană. Pentru a se liniști, acesta a ieșit în afara barului. După ce conflictul a fost aplanat, dorind să reintre în club, a fost lovit de către agentul de securitate.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?