A provocat o avalanşă cu snow-mobilul şi şi-a îngropat de viu cel mai bun prieten

 


Mai multi prieteni, care s-au încumetat să iasă cu snow-mobilele pe o pantă înzăpezită din Utah, au provocat o avalanşă, iar unul dintre ei a rămas îngropat în zăpadă.

Karl împreună cu șapte prieteni au plănuit o cursă cu snow-mobile pe un versant de munte, din apropiere de Salt Lake City, în Utah. Nu era o pârtie amenajată acolo, dar ispita zăpezii așternute din belșug a fost prea mare.

“Prietenul meu Rob era în urmă, pe partea cealatlă a versantului... M-am uitat înapoi și Rob dar și toată zăpadă de pe versant dispăruseră... Primul meu gând a fost: “Eu am provocat avalanșa? Am omorât pe cineva? M-am întors, m-am uitat peste locul unde s-a produs avalanşa şi am văzut mâna lui Rob ieşind afară din zăpadă.”

Karl a început să sape cu mâinile goale în zăpadă. “Am reuşit să-i eliberez capul din zăpadă şi mi-a spus: “Vezi dacă mai sunt și alţii îngropaţi în zăpadă, eu pot să respir”. După ce l-am găsit am luat baliza radio și așa i-am localizat pe toți. Erau teferi.”

Au primit, însă, o lecție valoroasă pentru viitor... “Mi-a schimbat întreaga perspectivă în privința a ceea ce e sigur sau nu. Pe panta pe care am coborât noi erau deja trei urme, lăsate de alții. M-am gândit că nu e niciun pericol, dar iată că nu a fost așa...”

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?