Trump, cel mai "hărțuit" președinte american din istorie

 

Trump a scris recent pe Twitter: „Asta se numește hărțuire prezidențială.”Trump este de fapt cel mai hăituit președinte american.

Presa americană, pe care conservatorii o consideră cea mai ostilă care a existat vreodată la adresa unui președinte de la Casa Albă, a avut grijă să alimenteze campania anti-Trump (în special presupusa complicitate cu Rusia) cu sute de articole. Multe dintre ele false.

Hăitașii urmăresc neobosit presupusa afacere de complicitate a lui Trump cu rușii, Organizația Trump (care cuprinde circa 500 de companii), Fundația Trump, un hotel al lui Trump, taxele lui Trump, finanțarea campaniei electorale a lui Trump și presupuse operațiuni de spălări de bani.

Media Research Center a făcut o analiză a buletinelor de știri de seară ale NBC, ABC și CBS și au descoperit că acestea au un conținut în proporție de 90% defavorabil la adresa lui Trump.

Nu mai departe de săptămâna trecută, National Public Radio a fost nevoit să dea o dezmințire privind faptul că Donald Trump Jr. a indus în eroare Congresul privind construirea unui hotel în Rusia.

„Asalturile neîncetate împotriva acestui președinte pe toate aceste fronturi erau până acum de neimaginat și sunt absolut fără precedent", afirmă Sidney Powell, avocat din Texas, a cărui carte, „License to Lie", dezvăluie corupția din Departamentul de Justiție.

„'Rezistența' a coborât până la cele mai josnice niveluri pe care sper că vor trăi pentru a ajunge să o regrete. Au devenit cu adevărat niște 'slugi cu misiunea de a-l distruge pe președinte'", adaugă Powell, citat de Washington Times.

Sursa

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Mihai
01 Jan 15:01
Trump ,e GORBACIOV al societății și modului de viață AMERICAN!!E CĂLĂUL DEMOCRAȚIEI AMERICANE!!veți vedea!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?