Top cele mai reuşite combinaţii de zodii

 
Top cele mai reuşite combinaţii de zodii
Top cele mai reuşite combinaţii de zodii

Este imposibil ca măcar o dată să nu fi căutat sau să nu ne fi interesat de persoana cu care ne-am potrivi cel mai bine între aşternuturi. Poate ce nu am ştiut până acum este faptul că toate pornesc de la zodia sub care ne-am născut.Berbec şi Săgetător

Clar vor ieşi scântei atunci când vã veţi întâlni, indiferent de circumstanţe. Vor dispărea toţi din încăpere, privirile voastre se vor contopi într-una singură, iar dorinţa va pluti în aer. Un asemenea cuplu nu se va plictisi în veci şi cei doi vor căuta întotdeauna noi şi noi metode de a menţine relaţia vie şi frumoasă. Sunteţi amândoi persoane active ce se pot bucura de orice şi oricine, atâta timp cât sunteti împreună.


Fecioara şi Taur

Sunteţi extrem de determinaţi amândoi, însă nu pentru definitivarea unei relaţii, ci mai mult pe partea de amor. Taurul este un viril, ce pune mare preţ pe rezistenţă fizică, iar Fecioara va face întocmai ce îi cere şi ce-şi doreşte Taurul, iubind să-l vadă satisfăcut şi mulţumit pe deplin. Sunt două firi puternice, aşa că după ce întregul act se sfârşeşte, poate pleca fiecare în direcţia lui, fără resentimente şi dorinţa de a mai căuta persoană în cauzã.

Gemeni şi Vărsător

Puteţi avea împreună o relaţie de durata deoarece amândoi aveţi abilităţi excepţionale de a comunica şi de a va exprima liber dorinţele şi fanteziile, fără prea multe prejudecăţi. Sunteţi doi non-conformişti care îşi vor explora fiecare laturã a senzualităţii dar care nu se vor plictisi în veci unul de celălalt. Alături de un Vărsător, Gemenii îşi vor găsi o stabilitate emoţională, iar Vărsătorii îşi pot pune în practică toate nebuniile alături de nativul Gemeni.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?