Deviza generalului Coldea de pe stema Poliției Politice: „O singură regulă, nicio regulă!”

Saturday, 30 November 2019, 17:38, Sursă: Realitatea.NET

M-am mai întrebat: cum a fost posibil? Este o întrebare la care românii știutori de carte și cu ceva repere morale încearcă să-și răspundă, atunci când se uită în trecutul apropiat. Cum a fost posibil ca o mulțime de cetățeni să fi fost târâți nevinovați - o arată o avalanșă de achitări căreia nu i se zărește capătul - pe culoarele Justiției sechestrate și siluite în Câmpul Tactic de Cuplul Coldea - Kovesi?

Adaugă părerea ta

Baza bolnavă care a ținut loc de cadru legal a fost constituită de Hotărârea 17/2005 a CSAT, prin care corupția a fost trecută în categoria riscurilor de securitate națională, și Protocoalele de colaborare încheiate între SRI și Parchetul General, din 2005, între SRI și Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, din 2007 și, în fine, între SRI și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Ultimul și cel mai important a fost semnat în 4 februarie 2009, de către procurorul general la acea vreme, Laura Codruţa Kovesi, adjunctul său, Tiberiu Nițu, pe de o parte, și șeful SRI, George Maior și prim-adjunctul său Florian Coldea, pe de alta. În virtutea acestor acte de colaborare, echipe operative comune formate din ofițeri SRI și procurori cooperau „în activitatea de valorificare a informațiilor și atribuțiilor prevăzute de lege, în activitatea de valorificare a informațiilor din domeniul prevenirii și combaterii infracțiunilor împotriva securității naționale, a actelor de terorism, infracțiunilor ce au corespondent în amenințările la adresa securității naționale și a altor infracțiuni grave, potrivit legii”. Profund ilegal, contrar Codului de Procedură Penală și Constituției României.

Mai multe pe evz.ro.

Comentarii Existente
2019-11-30 21:03:26
Leonard

Care sunt cetatenii nevinovati tarati in justitie? Familia Cosma Pesedescu din Ploiesti? Ponta? Hrebenciuc? Pai astia sunt toti niste infractori, impreuna cu judecatorii care i-au achitat din motive de SPAGA sau de COMPLICITATE....sau PROSTIE PURA in sensul solidarizarii tovarasilor judecatori cu tot ceea ce provine din comunism...ca asa sunt ei....pro spagari si pro comunisti....ei, majoritatea judecatorilor din Romania. CEI corecti, cam putini, sunt huliti de Antena 3, Romania TV, Hoandra, Gusa si alte lepre locale! Bai derbedeilor! Complet legala colaborarea dintre SRI si justitie in cadrul eliminarii coruptiei. Cu ce vreti sa se ocupe SRI? De ce nu trebuie sa aiba un rol in combaterea coruptiei? Pentru ca e contrar cui? Constitutiei facute de Iorgovan pentru apararea crimelor si hotiilor comise de gastile comuniste? Codului penal facut tot de gastile de banditi de sorginte comunista? Sau de prostul INTERESAT numit Predoiu, care azi dovedeste ca e destul de apropiat de infractori...si de "drepturile" lor! Bai mortaciunilor, Hitler scapa de voi scurt, in maxim 72 de ore, nenorocitilor! Borfasi ordinari, asta sunteti!

2019-12-01 14:39:01
Si Comitetul Salvării Publice l-a condamnat la ghilotină pe Robespierre ,bre domnul Leonard

Dl Leonard ,ce istorie puțină stiți!.Andropov ,seful KGB,a introdus corupția la vârf în competenta KGB si asa a ajuns el ,mai apoi Gorbaciov ,in funcții politice,din care,Gorbaciov ,a adus servicii nemăsurate omenirii,ca a distrus sistemul socialist.SRI este informat si a preluat ideea,ca să îl ajute pe dll..Pe cine ziceți ?Vreti sa spun persoane politice cercetate de SRI,cu lancea ei asuțită,DNA ?Unul e Dragnea ,care a fost condamnat pentru o faptă prescrisă,cu un prejudiciu cat a cheltuit Coderina in Indonezia,pe diurnă,când s-a dus să aducă pe infractorul Popa,care a păgubit smenarii .Dl Dragnea voia sa scoati serviciile de la butoane,să tragă la UE scaunul presedintelui meu in rând cu al Letoniei si sa dea un pic peste bot,firmelor care varsa lături si marfuri stricate în Romania.Si mai e ceva ,pe care o stiti ,dacă vreti.autoritățile sunt plătite de mine sa apere proprietae de stat /adică aia inscrisă în buget si in acte contabile /si DNA il cerceteaza pe Popa ca a devalizat FNI,pe cei care iau mita de la smenari,ca să inlăture frimele străine de la singurul bun care a rămas nevândut,serviciile.De-aia mie mi-a silă ,dv vă bucurati inconstient sau ..sau cum ?

2019-12-01 21:22:02
Leonard

Varule, asta cu BRE, esti prost sau mi se pare mie? Sa ne sugi ceva noua astora satui de comunisti tembeli ca tine.

Alte articole din: JUSTIŢIE