Viorica Dăncilă: "Florin Cîțu să vină în Parlament și să dea explicații"

Monday, 27 January 2020, 21:50 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Viorica Dăncilă a adăugat că pensiile nu vor fi majorate, iar alocațiile nu vor fi dublate.

"Eu vreau să văd ce cheltuieli s-au făcut de s-a ajuns la acest deficit de 4,4%. Ministrul de Finanțe să spună pe ce a dat banii.

De ce nu vine domnul Cîțu în fața Parlamentului să ne spună? Noi nu vedem decât 40 de miliarde împrumutate, programe în sănătate nu avem, pensiile nu se măresc, alocațiile nu se dublează. De ce nu vine Cîțu în Parlament?

Guvernul e responsabil de modul în care merge economia. Când am plecat de la Palatul Victoria deficitul bugetar era de 2,8%”, a spus Viorica Dăncilă.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-27 22:31:01
Paine si circ in Romanica

Pai tanti matale cu 2.8% deficit si ai luat-o in bot nu intelegi ca nu merge asa treaba? Cu cat imprumuti mai multi bani cu atat fericesti proprietarii de banci si esti vazut mai bine in societatea civila, civismul te aplauda si apoi trebuie sa-i cheltui nu conteaza pe ce, trebuie chieltuiti rapid ca sa fie nevoie de alte imprumuturi si tot asa. Nici Ceausescu nu a inteles treaba asta si uite unde a ajuns. Neamul mamaligarilor suporta multe la ce grad de prostie pe metru patrat exista in Romania. Numai uitati-va cine conduce tara si guvernul si ar trebui sa va treziti, oameni care nu-si pot justifica nici macar pantofii din picioare, care traiesc din trafic de influenta generator de plicuri cu spagi lunare. 7 case din meditatii , primar scapatat de provincie impreuna cu Orban cu venituri declarate demne de boschetareala nu au cum sa conduca tara asta decat la pierzanie. Toata lumea isi bate joc de ei, Trump de Iohannis, cand l-a vazut cat de mamaligar prost este l-a pus sa cumpera arm

Alte articole din: Ultimele Stiri