Reacția lui Ludovic Orban despre atacarea la CCR a legilor pe care Guvernul şi-a asumat răspunderea

Sunday, 15 December 2019, 18:02 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Referitor la decizia PSD de a ataca la CCR două dintre legile pe care Guvernul şi-a asumat răspunderea, Ludovic Orban a declarat că aceasta este o decizie foarte proastă. ”Foarte mulţi copii nu mai pot să se ducă la şcoală”, a adăugat premierul.

Întrebat cum consideră decizia PSD de a ataca la CCR două dintre legile pe care Guvernul şi-a asumat răspunderea, Ludovic Orban a afirmat: ”Mi se pare o decizie foarte proastă. Noi când am decis să modificăm OUG 51, am decis să modificăm prin lege ordonanţa şi am ales procedura angajării răspunderii, pentru că este o situaţie care trebuie rezolvată urgent".

Apoi a continuat: "Foarte mulţi copii nu mai pot să se duca la şcoală, pentru că serviciul de transport judeţean a fost transformat din serviciu public în serviciu comercial şi elevii nu mai beneficiază de facilităţile la care aveau dreptul şi foarte mulţi copii din familii cu venituri mici nu-şi permit să plătească contravaloarea integrală a biletului”.

Ludovic Orban a precizat că ”atacarea la CCR nu face altceva decât să perpetueze situaţia de fapt şi să întârzie ca serviciul de transport judeţean să redevină serviciu public”.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-16 06:11:52
Tot cu demolarea ,tot cu demolarea,pe când ceva nou ?

Grigore Alexandrescu fabula :„Urât îmi sunt unele dobitoace,ca ursul ,leul și alte câteva/Care cred despre sine ,ca prețuiesc ceva”De ce vreti ,bre,sa eludati parlamentul ?Nu mai aveti ce legifera ,decât demolarea ?Introduceti ,mai bine,huliganismul politic,că vreau cătușe pentru cei care inventeaza minciuni ,să câstige politic.Sau reglementati mulsul caprelor in bidon de sticlă,dacă nu aveti treabă.

Alte articole din: Ultimele Stiri