O nouă reclamație la CCR. Mișcarea făcută de PNL

Tuesday, 11 February 2020, 18:48 Sursă: Realitatea.net

Potrivit cutumei și algoritmului, în această sesiune parlamentară, liberalii urmau să aibă un loc în plus în Biroul Permanent, iar PSD să piardă unul. În aceste condiţii, PNL susține că PSD a încălcat Regulamentul. Anunțul a fost făcut de liderul deputaților PNL din Camera Deputaților. Florin Roman a declarat că acțiunea social-democraților este premeditată, dorind în acest mod să blocheze activitatea din comisii și plen.

”Grupul deputaților PNL depune o sesizare la CCR privind nerespectarea repartizării funcțiilor în cadrul Biroului Permanent al Camerei Deputaților. Conform regulamentului, grupul PNL ar fi trebuit ca din această sesiune să mai dețină un mandat, iar PSD să piardă un mandat”, a spus liderul deputaților PNL, Florin Roman.

Anunțul liberalilor apare după ce Birourile Permanente reunite au slabilit calendarul de învestire a Guvernului Orban II. Astfel,  miniștrii vor fi audiați la nivelul comisiilor în datele de 17, 18 și 19 februarie, urmând ca votul în plen să fie programat  pe 24 februarie, la ora 16.00.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-11 19:11:57
Niță Marian

PNL un partid de criminali care în perioada interbelică au omorăt tipografii în 1928, minieri și ceferisti în 1933. Este îndreptățită răzbunarea postbelică a comuniștilor pe criminalii PNL.

Alte articole din: POLITICĂ