Lider PNL: "Dăncilă a lăsat moştenire 2.472 de criminali şi 1.057 de violatori"

Friday, 22 November 2019, 12:02 Sursă: news.ro

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, afirmă că "bilanţul negru" al Guvernului PSD şi al premierului demis Viorica Dăncilă este eliberarea a 2.472 de deţinuţi condamnaţi pentru omor şi a 1.057 condamnaţi pentru viol, "transformând străzile României în raiul infractorilor".

Adaugă părerea ta

"PSD şi Dăncilă au promis că vor interzice beneficiile recursului compensatoriu pentru criminali, violatori şi tâlhari, şi au minţit, ţinând deschise uşile penitenciarelor pentru ei. Au spus că vor înăspri pedepsele şi au minţit din nou", spune Roman.

"Un total de 22.615 deţinuţi eliberaţi mai repede din închisoare, dintre care 2.472 condamnaţi pentru omor, 1.057 condamnaţi pentru viol şi 3.253 pentru tâlhărie. Este bilanţul negru al moştenirii lăsate de guvernul PSD şi de premierul demis, Viorica Vasilica Dăncilă, până la momentul căderii guvernului prin moţiune de cenzură", afirmă Florin Roman, vineri, într-o declaraţie de presă.

El spune că bilanţul este confirmat oficial de Ministerul Justiţiei.

"Aproape 7.000 de criminali, violatori şi tâlhari au părăsit mai repede penitenciarele, iar circa 10% au recidivat din nou. De la intrarea în vigoare a legii, în fiecare lună, aproape 1.000 de deţinuţi au ieşit mai repede, beneficiind de bonusul PSD de 6 zile scăzute din pedeapsa la 30 de zile de detenţie", mai spune Florin Roman.

El subliniază că PSD şi Dăncilă s-au opus abrogării recursului compensatoriu, "transformând străzile României în raiul infractorilor".

"PSD şi Dăncilă au promis că vor interzice beneficiile recursului compensatoriu pentru criminali, violatori şi tâlhari, şi au minţit, ţinând deschise uşile penitenciarelor pentru ei. Au spus că vor înăspri pedepsele şi au minţit din nou. PSD şi Dăncilă au refuzat să rupă frăţia cu criminalii, violatorii şi tâlharii, oferindu-le mai multe drepturi decât victimelor!", susţine el.

 

Comentarii Existente
2019-11-22 12:46:09
Executati infractorii,pnl-isti,nu vor mai fi recidivisti

Învătati din greseli,PNL-isti,treceți parchetul si justiția sub controlul dlui Orban ,si astfel presedintele meu va fi scutit de orice vină.Schizifernicii scot adevăruri din orice,daca un criminal nu execută la zi pedepsa si o scurtezi,el devine criminal in serie.Olgofrenie,mitocănie sau politica abjectă să spui public ca guvernul a chemat hoții in stradă,scurtând pedepsa greu cumpănită de o justiție bine plătită si politic folosită.

Alte articole din: Ultimele Stiri