Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Iohannis îi trimite acasă pe șefii parchetelor militare

Thursday, 19 December 2019, 11:55 Sursă: presedintie

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 19 decembrie a.c., următoarele decrete:

Decret privind trecerea în rezervă a domnului general-locotenent - cu trei stele Cosneanu Gheorghe din Ministerul Apărării Naționale, la data de 3 ianuarie 2020;
 

Decret privind trecerea în rezervă a domnului general-locotenent - cu trei stele Alexandru Ion din Ministerul Apărării Naționale, la data de 3 ianuarie 2020;", se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei prezidenţiale.

Klaus Iohannis a mai semnat şi decretul privind trecerea în rezervă a generalului-locotenent - cu trei stele Crețu Gabriel din Serviciul de Protecție și Pază.

Săptămâna trecută, Secţia pentru procurori a CSM a respins propunerea de delegare pe aceleaşi funcţii a celor doi şefi ai SPM, după expirarea mandatelor, la începutul lunii ianuarie. În schimb, Secţia pentru procurori urmează să-l delege pe procurorul Marius Museanu, un procuror necunoscut, în funcţia de şef al SPM.

Ministrul Justiţiei a declanşat recent procedura pentru desemnarea procurorilor cu funcţii de conducere de rang înalt în parchete, printre care şeful Secţiei Parchetelor Militare.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
Alte articole din: POLITICĂ