Birchall, despre abrogarea recursului compensatoriu: ”Şmecheriile introduse de Comisia Specială Iordache au făcut atât de mult rău”

Tuesday, 03 December 2019, 17:43 Sursă: Realitatea.NET

Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall, recent exclusă din PSD, şi-a exprimat satisfacţia faţă de faptul că, marţi, deputaţi din Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor au votat în favoarea abrogării recursului compensatoriu.

Adaugă părerea ta

”Astăzi, colegii deputaţi din Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor au votat în favoarea abrogării recursului compensatoriu. Mâine, legea va merge la votul final şi sper să fie adoptată astfel încât şmecheriile introduse de Comisia Specială Iordache, şi care au făcut atât de mult rău, să dispară, cel puţin pentru viitor, odată pentru totdeauna!

Românii au dreptul şi trebuie să se simtă din nou protejaţi, iar această decizie, pe care am susţinut-o din primele discuţii pe care le-am avut pe această temă, este un pas important pentru recâştigarea încrederii fiecărui român în justiţia din România!

Îi rog pe colegii din Parlamentul României să privească acest vot ca pe o readucere a justiţiei din România pe făgaşul normal şi să demonstreze că nu au participat la acele lovituri mişeleşti împotriva justiţiei”, a scris, pe Facebook, fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall.

Comentarii Existente
2019-12-03 19:45:08
O femeie decenta, nu ca bubico ...

... care guitza ca un godac de craciun sa nu fie alungat din comisia de la venetia de care isi batea joc cind era cel mai prost si mai lingau ministru de justitie !!!

2019-12-04 06:50:08
Paine si circ in Romanica

Androginul asta cu fatza de muiere are tehnica de ascultare si in vagin/cloaca/cur ..ce o avea.... Ana e nume de scena.

2019-12-04 07:46:57
Agentul Petrov

Paine si circ in Romanica - Scuze, karakalistule,o confuzi cu nevasta-ta careia ii dai capete in gura de cite ori nu vine cu toti banii de la produs !!! Ati ramas cu vrajeala din '89, cind cine se opune si nu ciordeste cu voi, spuneti ca e securist, ca e european, american, african !!! VOI ATI JEFUIT TARA, nu altcineva !!! Va bucurati cind tara si poporul devin tot mai saraci, mai putini, mai analfabeti, mai agresivi, tot mai dependenti de sperantele ireale pe care le aruncati continuu, tot mai dependenti de alocatii, subventii si legislatie ambigue ...

Alte articole din: Ultimele Stiri