Andrei Caramitru dezlănțuit! "Marea regrupare a sistemului!"

Thursday, 05 December 2019, 09:07 Sursă: facebook

Autor: Realitatea.NET

Caramitru amintește de hotărârea oficială a conducerii PNL de a nu primi traseiști în partid și arată că prin aceste mutări, de fapt, sistemul se regrupează.

Fostul consilier al liderului USR Dan Barna, Andrei Caramitru, s-a dezlănțuit la adresa celor de la PNL, după ce aceștia au primit în partid doi deputați PSD. Caramitru amintește de hotărârea oficială a conducerii PNL de a nu primi traseiști în partid și arată că prin aceste mutări, de fapt, sistemul se regrupează.

”Marea regrupare a sistemului
E foarte simplu ce se întâmpla. PNL și PSD se ranforseaza, capturând partidele mici:

- ALDE și o parte din ProRo (Daniel Constantin) plus câțiva din PSD merg la PNL (deputații se muta zilnic acum de la PSD spre PNL). O sa vedem in curând și multi primari PSD, ALDE care merg la PNL
- o parte din ProRo va merge in PSD (Tudose și alții).

La PSD înțeleg ca trebuie sa se ranforseze. Tactic poate are sens și la PNL -pentru ca au nevoie de voturi in Parlament.

Însă - pentru PNL - este un dezastru ca imagine. Cum o sa candideze la parlamentare cu Tariceanu și cu Daniel Constantin pe liste? Cum?

Și încă ceva. PNL in August a luat decizia sa nu primească traseisti (actul e mai jos). Au tot repetat asta in campanie. Ce încredere sa mai ceara de la oameni dacă nu își respecta promisiunile?”, scrie Andrei Caramitru.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-05 09:28:55
Paine si circ in Romanica

Ii doare in pula odata ce au ajuns la ciolan fac pe dracu in 4 sa-l pastreze cat mai mult timp pentru ei. La troaca asta cu porci imbulziti claie peste gramada, USR nu mai are loc.

2019-12-05 09:41:00
Vasile

Cine p.. mea este asta ? E neam cu actorul ?

2019-12-05 11:45:51
Mai draga, asta-i politica dimboviteana..

Treaba e ca daca ar functiona justitia cum trebuie am fi departe, dar asa sintem inca departe de normalitate, din pacate.

2019-12-05 14:59:47
mocanu

Ba tu asta cu romanica...iar dau de tine starp...ra mica ? nu mai injura si incearca sa te exprimi decent. Vad ca scrii peste tot. Esti postac ? Te pricepi in toate ma ? du-te la vot ca e democratic.

Alte articole din: Ultimele Stiri