Olguța Vasilescu a intrat în 'malaxorul' lui CTP: 'Imperialist american, cădea-ți-ar bomba în ocean!

Saturday, 30 November 2019, 17:29 Sursă: Realitatea.NET

Partidul-cacealma, așa s-a hotărât Cristian Tudor Popescu să se refere la PSD de-acum înainte. Situația în care PSD a adus România este foarte asemănătoare cu situația de la sfârșitul anilor 80 în care a adus-o Nicolae Ceaușescu, a declarat gazetarul, vineri seara, la Digi24.

Adaugă părerea ta

El s-a referit la situația economică lăsată de PSD și la încercările foștilor guvernanți de a cosmetiza cifrele. Nu în ultimul rând, gazetarul a taxat-o ironic pe Lia Olguța Vasilescu, fostul ministru al muncii, care s-a arătat indignată că guvernul liberal a făcut plățile pentru rachetele Patriot contractate de România în urmă cu doi ani.

„Va să zică: grad de îndatorare uriaș. Nu? Asta a făcut Ceaușescu în anii 70 și dup-aia a călcat în picioare românii ca să poată plăti acele datorii, făcute c-așa a vrut el.

A distrus toate relațiile internaționale ale României. Ce au putut să distrugă au distrus. Același lucru l-a făcut Nicolae Ceaușescu, care mai avea relații în 1989 cu dictatorii din Africa, ăia de se cânta cu banane „Vive le president Ceaușescu!” și unde trimitea fete regimul ceaușist. O să mai vorbim de fete, cu dl. Bădălău.

Apoi: minciuna în legătură cu cifrele bugetului de stat, cu cifre oficiale. Păi, cu asta se ocupa Nicolae Ceaușescu. Regimul Ceaușescu, în fiecare moment, se ocupa cu raportări false. Era o economie, paralelă, construită de CSP - Comitetul de Stat al Planificării, în vremea respectivă - care se ocupa exact cu asta: a construi o economie paralelă, unde totul mergea foarte bine. (...)

Păi, ce, se apucă să plătească facturi? Cum adică, să onoreze contracte? Să onorezi un contract?! Păi, ăsta este un obicei... capitalist! Noi suntem socialiști, domnule! La noi, merge! Ce Patriot? N-avem treabă cu Patriot!

Ce spune doamna Volguța... V. Olguța! Nu e corect să-i spun așa? Vasilescu Olguța, doamna Volguța. Și-i mai spun dintr-o cauză Volguța: de la fluviul cu același nume (aflat în Rusia - n.r.), de la Volga, pentru că să faci astfel de declarații, să nu se onoreze contractul semnat acum doi ani pentru Patriot, în condițiile în care ne-am asumat 2 la sută contribuția noastră la NATO și avem relații cu partenerul nostru strategic - despre care tot vorbea dna Dăncilă -, să faci asta înseamnă să transformi România - asta vrea dna Volguța - într-o republică sovietică socialistă, de fapt. Clar asta vrea!

Echivalentul este Nu Bombey cu neutroni! Atunci așa se striga pe străzi, aduna Ceaușescu lumea pe străzi, oameni cinstiți, oameni ai muncii, filatoare de bumbac, forjori, care ieșeau pe stradă să strige: Nu bombei cu neutroni! Ei înțelegeau Bombey. Cine era Bombey ăla nu se știa. Nu Bombey cu neutroni, că suna, era în ritm. Cine erau neutronii? Un fel de gândaci, ceva sau...nu se știa.

Așa și asta: ați dat banii pe rachete, da? Imperialist american, cădea-ți-ar bomba în ocean! Asta este doamna Volguța”, a punctat CTP.

Comentarii Existente
2019-11-30 18:28:32
mircea

Huuuuuuuooooo acritură ctp-ista

2019-11-30 21:37:53
Valentin Verzeanu

Psst!~ Psst dom' Popescuuuuu... ca mai vechi în leat decât dv (cu f'o 10 anișori) eu știu un și mai răsunător slogan antiimperialist și anumeNe luam la întrecere care era ăl de zbiera mai tare. Pare-se că eram ăl mai tare din parcare în corul formatorilor de opinie beștelitori, adică liderul lor, din moment ce m-am trezit cu o palmă după ceafă când strigam mai cu foc, palmă însoțită mintenaș de explicația corespunzătoare: "Noi vrem pace în Balcani, fără anglo-americani". Mai răsunător pen'că era de-al nostru, mai de lîngă ograda strămoșească. Se lansase prin anii de grație '50 când subsemnatul era în clasa a doua sau a treia și-l răcnea din toți bojocii la mitingurile la care noi, viitorul țării, blamam politica zgripțuroilor atlantici. Ne luam la întrecere care era ăl de zbiera mai tare. Pare-se că eram ăl mai tare din parcare în corul formatorilor de opinie beștelitori, adică liderul lor, din moment ce m-am trezit cu o palmă după ceafă când strigam mai cu foc, palmă însoțită mintenaș de explicația corespunzătoare a to'a'șului de la raion: "Ce ai tu, mă, cu poporul anglo-american?" Taman se schimbaseră indicațiile de la centru potrivit cărora de vină erau ciocoii celor două nații și nu cei asupriți nemilos de burghezo-moșierimea transatlantică că aveau și ei așa ceva, cum avuserăm și noi până când tancurile muscălești ne izbăviră de păcătoșii cu pricina. Zelos nevoie mare, to'a'șul de la raion, nu ș-ia mai pierdut vremea să le zică și ălora de adunaseră turma nevârstnicilor manifestanți și i-a luat la refec pe zbierători în cap cu cel mai destoinic care se părea a fi subsemnatul. În cap și la cap căci palma sa neiertătoare a avut darul să mă facă să nu dau uitării nici peste 50 de anișori devierea de la linia partidului al cărui membru trebuia să devin dacă îmi iubeam țărișoara și mai ale Partidul.

2019-11-30 21:45:26
Valentin Verzeanu

Sorry! Iuțeala de mână și nebăgarea mea de seamă a cam zăpăcit zicerea. Iată varianta corect postată: Psst!~ Psst dom' Popescuuuuu... ca mai vechi în leat decât dv (cu f'o 10 anișori) eu știu un și mai răsunător slogan antiimperialist și anume: "Noi vrem pace în Balcani, fără anglo-americani". Mai răsunător pen'că era de-al nostru, mai de lîngă ograda strămoșească. Se lansase prin anii de grație '50 când subsemnatul era în clasa a doua sau a treia și-l răcnea din toți bojocii la mitingurile la care noi, viitorul țării, blamam politica zgripțuroilor atlantici. Ne luam la întrecere care era ăl de zbiera mai tare. Pare-se că eram ăl mai tare din parcare în corul formatorilor de opinie beștelitori, adică liderul lor, din moment ce m-am trezit cu o palmă după ceafă când strigam mai cu foc, palmă însoțită mintenaș de explicația corespunzătoare a to'a'șului de la raion: "Ce ai tu, mă, cu poporul anglo-american?" Taman se schimbaseră indicațiile de la centru potrivit cărora de vină erau ciocoii celor două nații și nu cei asupriți nemilos de burghezo-moșierimea transatlantică că aveau și ei așa ceva, cum avuserăm și noi până când tancurile muscălești ne izbăviră de păcătoșii cu pricina. Zelos nevoie mare, to'a'șul de la raion, nu ș-ia mai pierdut vremea să le zică și ălora de adunaseră turma nevârstnicilor manifestanți și i-a luat la refec pe zbierători în cap cu cel mai destoinic care se părea a fi subsemnatul. În cap și la cap căci palma sa neiertătoare a avut darul să mă facă să nu dau uitării nici peste 50 de anișori devierea de la linia partidului al cărui membru trebuia să devin dacă îmi iubeam țărișoara și mai ale Partidul.

2019-12-01 10:21:29
Nimeni nu-l poate scoate la mezat pe trubadurul apocalipsei ?

Dl CTP,pozează ca o vrăjitare cu chip de om si nu protestează.Quid tacuit quod locuit potest consentire videtur.Când esti singur ,Guliver ,pot spune ce vreai ,dar ca să spui ca Ceausescu s-a imprumutat ca asa a vrut el,mi se pare ca or eu sunt prost or eu sunt prost.De ce vă supăra ca am luat rachte Patriot ,maiestre ?Sau sunteti suprat ca le plătim ,intrucât ele apără occidentul si ne vulnerabilizeazaă pe noi ?Sau nu vă pricepeti decât la salarii si pensii ?Vă supăra si SIIM,pentru ce ?Ca resposabilizează magistrații,când răspunzător pentr sănătatea nației este domnia sa,presedintele meu si metoda verificată,a folosit justiția in lupta politica ,la ordinul..Aicea nu stiu ,al cui ordin domnule CTP ?În rest vedeti de poze si cum pozati sa nu lăsati impresia că..adică cum ?

2019-12-01 11:26:19
Dinca Vasile

Ce destept esti ba, ctp!!! Tu pui la toti etichete! Tie cum ti ai zice? Esti un mizerabil!

Alte articole din: Ultimele Stiri