CRISTINA TOPESCU A MURIT // MESAJUL vecinei care a sunat la 112

Monday, 13 January 2020, 09:04 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Femeia care a sunat, duminică seara, la 112 pentru a anunța dispariția Cristinei Țopescu a postat, în această dimineață, un mesaj pe pagina de socializare a jurnalistei. Ea susține că administra această pagină și că azi va face mai multe dezvăluiri despre modul în care trăia Cristina Țopescu. 

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Într-un mesaj apărut pe pagina de Facebook a jurnalistei Cristina Țopescu și asumat de o anume "Diana Maria", care susține că este administrator al paginii, vecină și prietenă cu jurnalista, se arată că ea este cea care a sunat la 112 pentru a alerta autoritățile. 

"Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Topescu, in urma cu câțiva ani. Cristina care imi este prietena și vecină. Eu am sunat la 112. Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveți decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene! În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!
Vă mulțumesc anticipat", a scris femeia.

"Cris avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. In plus, așa era Cristina. Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune și sa povestim. Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o dramă. Așa e Cris", mai scrie aceasta.

"Fiți DECENȚI!
Nu ați cunoscut-o!
Am refuzat să furnizez informații hienelor cand m-am dus să îi pun o lumânare, pentru ca nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină!
Nu voi apărea in public, nu voi face bani de pe urma Cristinei!

Totul va fi public. DECENT.
Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis.
A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul", se mai arată în meajul postat pe Facebook. 

Postarea este însoțită și de o fotografie, un print screen cu ora la care aceasta a sunat la 112. 

Imagine

Când a murit, de fapt, Cristina Țopescu. Detalii dezvăluite de managerul Serviciului de Ambulanță 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE