Mașină lovită de un tren în Dolj

Sunday, 12 January 2020, 18:15 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Calopăr, județul Dolj, a ajuns la spital, duminică, după ce a fost implicat într-un accident feroviar, el fiind vinovat că nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu cale ferată.

Potrivit IPJ Dolj, evenimentul a avut loc în satul Panaghia, trecerea respectivă fiind semnalizată doar cu indicatoare rutiere. Șoferul mașinii nu a respectat regulile și a fost lovit de locomotiva unui tren marfar încărcat cu cereale.

„Pe DC 95, în satul Panaghia, a avut loc un accident feroviar, la trecerea la nivel cu cale ferată, fără bariere, semnalizată doar cu indicatoare rutiere, unde un bărbat de 22 ani, din comuna Calopăr, a condus un autoturism, nu ar fi respectat regulile privind trecerea la nivel cu calea ferată și a fost lovit de locomotivă unui tren marfar, care circula din direcția Segarcea – Craiova, încărcat cu cereale. Conducătorul auto, care era singur în autoturism, a fost transport la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conștient”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd.

Mai multe pe realitateadecraiova.net.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri