Reduceri de primăvară la decorațiuni și obiecte practice în casă și grădină

Tuesday, 24 February 2015, 15:39 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Vine primăvara și este momentul ideal pentru a redecora prin casă sau în jurul casei. Noi îți dăm câteva idei îndrăznețe pe care le poți pune în practică imediat.

Imediat după ce dă vremea bună, cei mai mulți dintre noi se apucă de o curățenie generală în jurul casei, dar și prin casă, ocazie cu care îți mai vin idei noi pentru a redecora câte ceva.

Dacă vrei să înveselești atmosfera să îi dai o nouă personalitate grădinii și casei tale, avem câteva idei pe care le poți pune imediat în aplicare. Am căutat pentru voi cele mai interesante accesorii pentru casă și grădină.

Accesorii și decorațiuni pentru grădină

Bordură de plastic pentru peluză (click pentru a vedea oferta). Pentru a delimita mai bine și mai igienic răsadurile și tufele de flori de grădină poți să folosești borduri din plastic care sunt foarte simplu de montat. Vin cu țăruși pe care doar îi înfigi cu ușurință în pământ.

Căsuță pentru insecte – are și un aspect decorativ foarte haios pentru grădina voastră, dar în plus oferă și insectelor adăpost. Puteți amenaja în grădină un spațiu în care aceste insecte cum ar fi buburuzele, viespile parazite, albinele sălbatice să poată habita. Marele avantaj este că atunci când fertilizați pomi fructiferi sau combateți afidele care sug seva pomilor, insectele vor avea grijă de aceste sarcini în mod ecologic.

Decorațiune de grădină – Fluturi solari cu LED. Poți monta în grădina ta acești fluturi solari cu LED care stochează lumina solară în timpul zilei și strălucesc în cele mai frumoase culor noaptea.

Furtun de grădină extensibil. Pregătește-te din timp pentru momentul în care vei fi nevoit să uzi grădina sau peluza. Furtunul extensibil are 15 m atunci când e complet întins. Se strânge și ocupă foarte puțin loc atunci când nu e folosit.

Panouri anti-țânțari. Dacă ești obișnuit să lași deschisă ușa spre grădină atunci când sunt temperaturi plăcute, sigur te-ai confruntat cu insectele de toate felurile care intră în casă și pe care n-ai timp să stai să le prinzi. Pregătește-te din timp pentru această problemă și cumpără un panou anti-țânțari cusut în țeșătură.

Accesorii și decorațiuni pentru casă

Cap de duș ECO LED- rotund. Capul de duș cu led-uri își schimbă culoarea în funcție de temperatură. În afară de utilitatea lui concretă, este și foarte interesant ca design și aduce un strop de personalitate băii tale. Lumina este activată prin presiunea apei.

Covor de baie cu memorie. Este o adevărată necesitate pentru baie. Pentru a nu aluneca atunci când ieșiți din baie, acest covor este ultra absorbant și este făcut din microfibră moale, extrem de plăcută la atingere. În plus, nu alunecă.

Covor special pentru călcat rufe. Dacă nu aveți mereu timp să montați masa de călcat și doar vreți repede să pregătiți o cămașă pentru purtat, covorul special pentru călcat rufe este ideal. Partea inferioară este termoconductoare și partea superioară are un strat metalizat ce protejează cu succes masa sau suprafața pe care vreți să călcați.

Economizor apa chiuvetă. Se montează foarte simplu, prin înșurubare pe robinetul de la chiuveta voastră și are un buton de oprire-pornire. Aeratorul face economie de apă și se potrivește pe toate chiuvetele standard.

Lampa pentru ochelari. Pentru a vedea mai bine ce vreți să citiți, chiar și în condițiile în care locul în care vă aflați este ceva mai întunecat, puteți să folosiți ochelarii cu lampă. Bateria este inclusă.

Accesorii și decorațiuni pentru bucătărie

Presă pentru cartofi și legume. Datorită inserțiilor detașabile, presa pentru legume este foarte ușor de curățat și de folosit. Are 3 capete diferite pentru a prepara piure de cartofi sau de legume.

Set mărunțitor legume cu accesorii. Lama mărunțitorului este inovatoare și precisă, vă oferă o mulțime de posibilități în tocatul și mărunțitul legumelor. Are disponibile mai multe lame din oțel inoxidabil de dimensiuni diferite pentur a toca in diferite mărimi și forme legumele.

Set cuțite. Setul de cuțite de la Swiss Q sunt cu lamă din oțel inoxidabil colorat, lucru ce ar putea să înveselească atmosfera în bucătăria ta și să îi dea o persoanlitate aparte. În plus, setul mai conține și un curățător din ceramică.

Tigaie compartimentată cu strat ceramic pentru ouă prăjite sau clătite. Această tigaie este utilă în orice moment în bucătărie, cu atât mai mult cu cât folosește o cantitate mică de grăsime. Tigaia este făcută din aluminiu cu strat ceramic și este complet nelipicioasă.

Feliator de pâine. Acest accesoriu este fabricat din oțel inoxidabil și vă ajută să salvați timp și să tăiați deodată până la 15 felii de pâine egale. Este ușor de utilizat și de spălat.

Capac multifuncțional din silicon. Acest capac cu mâner poate fi utilizat pentru vasele de gătit ca un capac. Atunci când gătiți sau prăjiți ceva în tigaie, acest capac vă oferă protecție împotriva stropilor de grăsime.

Nu uităm și de ofertele eMAG din această perioadă, despre care aflăm mai multe AICIAdaugă părerea ta
Alte articole din: CASĂ & DECORAŢIUNI