Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Ce este sexul astral și ce femei îl practică

Friday, 04 August 2017, 22:39 Sursă: REALITATEA.NET

Psihologul susține că sexul poate fi descris și ca experiență extracorporală, iar acest tip de amor nu presupune contactul fizic între indivizi.

Acest tip de sex are ca principal organ ceierul. Persoanele care se concentrează foarte mult asupra sexului pot ajunge la orgasm doar prin gând. Gândul trebuie să fie extrem de puternic pentru ca atingerea orgasmului să se poată realiza.

Psihologii care susțin că acest tip de sex este posibil spun că persoanele care îl practică sunt înclinate spre practicile ezoterice, în special spre yoga, potrivit teotrandafir.com

Femeile care pot atinge orgasmul doar cu puterea gândul sunt foarte echilibrate și au o inteligență emoțională superioară deoarece știu să își țină în frâu impulsurile.

Sexul astral se poate produce și în timpul somnului. Multe persoane au parte de orgasm în timp ce se visează făcând sex, fără ca actul în sine să existe în realitate.

Psihologii spun că persoanele a căror conștiință pot părăsi temporar corpul fizic și să funcționeze independent pot avea parte de astfel de experiențe amoroase.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE