Dezvăluiri după 42 de ani. Ce-a făcut Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii când Ceaușescu a venit la Londra

Saturday, 11 January 2020, 21:17 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Regina Elisabeta a II-a s-a ascuns în grădinile Palatului Buckingham pentru a nu da ochii cu Nicolae Ceaușescu, la vizita făcută de fostul dictator în Londra, în anul 1978. Informațiile apar în arhivele naționale britanice și vor fi folosite într-un documentar despre familia regală a Marii Britanii.

Într-un material intitulat ”The royal guests from hell”, ziarul Daily Mail a publicat o serie de momente stânjenitoare sau amuzante care fac obiectul documentarului ”Inside The Crown: Secrets Of The Royals”, care va fi difuzat de ITV în a doua parte a lunii ianuarie.

Jurnalistul Robert Hardman a investigat documentele păstrate de Arhivele Naţionale din Kew pentru noua serie de documentare descoperind mai multe detalii amuzante în scrisorile celor care s-au aflat în apropierea figurilor regale, scrie Mediafax.

Jurnalistul a descoperit în corespondenţa regală şi noi aspecte legate vizita întreprinsă de Nicolae Ceauşescu la Buckingam Palace, în 1978. Documentele arată cât de stânjenitor a fost momentul în care Reginei i s-a cerut să îl întâmpine pe Ceauşescu pentru a asigura încheierea unui acord comercial.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-11 23:31:27
Niță Marian

Ceausescu a fost un terorist pe care azi doar cățiva neghiobi ăl mai plăng.

2020-01-12 10:25:12
johnneil

O greseala impardonabila a Reginei Angliei. Acela de al plimba pe acest criminal cu caleasca prin Londra. Ar trebui sa iasa si sa-si ceara scuze pentru acel gest.

2020-01-12 13:38:15
Ceusescu l-au invins spionii,brea ,nu a fost criminal .

Dl Niță,ultimul condamnat la moarte pe rimpul lui Ceusescu a fost Ăceanu,ca atrădat la americani,reabilitat de aceeași instanțe ,după cucerirea puterii.Ca Ceausescu a luat bani de la FMI si ăa a au vrut să-l joace ,de s-a supărat oltenul si i-a restitut fortat, nu e crimă ,banii au fost inveriți ca sa aibă poporul ce vinde.Securitaea a fost supusă partidului pe timpul său,cțci Drăgici si Theohari avea teoria de acum ,nu ne trebuie control,ca avem membrii de partid in unități.Că am fost săraci,stiți ce puteam vinde in vest fără contingetare ?Păpusi,ca industrie si mancare pentru nemți,inclusiv salam de Sibiu si jambon.

2020-01-12 18:17:12
Niță Marian

Ceausescu a colaborat cu teroristul Sacalul, si a ordonat multiple crime pe la postul radio Europa liberă a ordonat asasinatele de la Revoluție etc.

2020-01-12 19:51:23
In politica internațională dezicerea miseleste de o acțune ,nu e demnitaea unui sef de sata,care a salvar Rolls Roy de la faliment

Dl Marian,americanii nu intră peste granițele statelor si omoară ,individual ,adversarii politici ?Deci sunt Ceuasescu 2.?Numai ca Sacalul a fost oprit chiar de Ceausescu să ucidă tâlhareste.Cu revoluția mai e de discutat,aici e care pe care ,iar Napoleon care a folosit tunurile laToulouse si Paris a ajuns impărat.Ceausescu a ordonat sa se tragă în picioarele celor care ii doreau pielea pe băț si au avut-o.Vezi daca avea gaze lacrimogene ca la 10 august,imprăstia revoluția ,chiar si dacă nu era promovată de diasporă.

Alte articole din: Ultimele Stiri