Rareș Bogdan a răbufnit la adresa Olguței Vasilescu: "Facem plângere penală". PSD: "Ne doare în cot"

Sunday, 17 November 2019, 16:23 Sursă: Realitatea.NET

Prim vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a anunțat că va depune plângere penală împotriva Liei Olguța Vasilescu în urma unei afirmații despre Klaus Iohannis.

Adaugă părerea ta

"Domnul Klaus cred că deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare” a fost reacția Olguţei Vasilescu de la care a plecat totul.

"Propaganda mizerabilă făcută de Olguța Vasilescu o înfundă pe Viorica Dăncilă. Nu că n-aș mai putea eu de asta! Însă atacul xenofob la adresa președintelui Klaus Iohannis depășește orice limită. Dacă n-ar fi citit doar etichete de blugi, șefa de campanie a lui Dăncilă ar fi putut afla că, la realizarea Marii Uniri au contribuit nu doar românii. Sașii, evreii, toate minoritățile care au înțeles că dacă istoria le-a așezat aici, au ocazia de a ridica împreună acest tărâm, s-au achitat onorabil de o datorie nobilă.

Totodată, a te folosi de traumele evreilor pentru un folos electoral, a le reaminti mereu cea mai nenorocită filă din istoria omenirii este de o josnicie fără margini. Olguța Vasilescu își bate joc, pur și simplu, de Holocaust! 6 milioane de evrei uciși de un scelerat care nu caracterizează marea națiune germană sunt pentru ea o temă de propagandă! Dar atâta știe! O poți scoate din PRM, dar niciodată n-o să poți scoate PRM-ul din ea. Cu această retorică s-a lansat, asta consideră că o poate consacra. Ce ființă oribilă!

Numai că retorica urii poate avea consecințe nefericite. A-l prezenta pe președintele Iohannis drept un neamț care vrea să facă rău românilor ar putea indica partenerilor noștri occidentali faptul că în țara noastră există o mare intoleranță etnică. Și nu este adevărat. Josnicia asocierii originilor germane ale șefului statului cu ororile nazismului este fără margini și mă întreb: oare Olguța Vasilescu e chiar normală? Trebuie să fii nebun să faci asemenea asocieri. Se gândește cineva în PSD că Germania s-ar putea simți extrem de ofensată? Vă dați seama ce zace în mintea celor pe care PSD îi consideră izvoare de mesaj dacă ei recurg, periodic (căci nu e prima oară) la asemenea porcării?

Vă mai spun ceva: un studiu sociologic realizat anii trecuți arată că minoritatea germană este cea mai simpatizată din România. 82% dintre românii chestionați au o părere bună și foarte bună despre germanii din țara noastră. Sunt considerați serioși, harnici, serioși, disciplinați, iar conviețuirea cu sașii din Transilvania este un model pentru multe state avansate.

De ce incită PSD la ură? Totul se învârte în jurul fricii. Prima e frica PSD de a pierde groaznic. A doua este frica pe care încearcă să o inducă goarnele PSD alegătorilor, căci au citit ei în manualul de marketing politic că e un vehicul semnificativ. Vă dau o veste: nu mai este!! Oamenii au priceput că sunt manipulați și așteaptă soluții, speranță, nu sperietori! A treia frică eu cred că e agenda personală a Olguței Vasilescu: Dacă Dăncilă scoate sub 20%, i se va imputa ei, care e șefa de campanie, că a fost ineficientă, deci adio carieră politică!
Câtă mizerie... Vă anunț că vom face plângere penală! NU putem tolera așa ceva!", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Codrin Ștefănescu, secretarul adjunct al PSD, a reacționat și el după ce Rareș Bogdan a anunțat că depune plângere penală împotriva Liei Olguța Vasilescu.

"Domnu’ Rares, prim vicepresedinte la penele, a anuntat ca vor depune o plangere impotriva Olgutei. Ca e rea si-l face pe seful suprem dictator. Ca-l face fricos in fiecare zi si asta doare. Ca ea e in suflet peremista, nu securista ca el. Si ca multi altii din partidul lui. Il anunt pe aceasta cale ca ne doare fix in cot de plangerea lor. In cot, da!”, a precizat Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Existente
2019-11-17 16:51:02

2019-11-17 16:52:53
R.J

Comportament tipic de huligan a acestei volgute. Comportament tipic psd, clan de mafioti si penali.

2019-11-17 17:28:28

2019-11-17 17:28:53

2019-11-17 17:38:04
Dinca Vasile

Ba desteptule! iohanis spune mereu ca este in razboi cu PSD! Asta este una dintre atributiile presedintelui? Nu va e rusine? Cu un discurs a la Hitler, iohanis a ales solutia finala! Exterminarea PSD! Nu i place lui de PSD? Sa i fie de bine! O sa piarda acest razboi!!

2019-11-17 17:38:05
Nici-o referire la lagărele naziste,că ălea erau de nimicire,nu de reeducare.

Dł "RJ,doamna Vasilescu a declarat „Domnul Klaus cred că deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”.Asta cu lagărele ,bre ,la rusi erau de concentrare si reeducare,la nemți ,erau lagărele morții.Asa că Olguța a citit istoria PCUS,iar dl presedinte a pronunțat cuvântul expulzare a PSD nu arestarea lui,dar ,cum stie limbi multe,a confundat expulzarea cu dorinta fierbinte de a conduce România.Ce vă ocoșiti asa,unii cu ciocanul ,altii cu condeiul ,fiecare cu ce are.

2019-11-17 18:08:41
Ionica Vladimir

Nici nu ma mira la rares bogdan .Un mercenar fara scrupule care acum doi ani facea troaca de porci PNL-ul si lauda pe cei cei injura acum .O mizerie de caracter

2019-11-17 18:18:38
un roman

majoritatea romanilor vor psd exterminat

2019-11-17 18:43:13
Vladimire,

vezi, ma, ca s-a rasturnat caruta cu oameni de caracter (era sa zic carura cu prosti) in curtea PSD-ului.

2019-11-17 19:35:29
Vlad

Nu mai este mult pana la Arbeit Macht Frei! si zvastici pe pereti. Dar uita un singur lucru lingatorii astia de clante pe la UE, romanasii au niste unelte speciale cu care se asigura ca nu-i vor jecmani iar hitleristii astia ignoranti: furci si coase, topoare si cutite vor fi ascutite.... Soarta este una, nu o impune nimeni ca o beleste rapid.

2019-11-17 19:35:40
Gasca de analfabeti hoti, corupti, tradatori, coorvete ...

Isi dau arama pe fata degeneratii imbuibati cu banii tarii, care au demolat si vindut tara si au exterminat romanii. Romania a ajuns o tara dara locuri de munca dar cu bujetari incredibil de bogati si in marea majoritate, complet inutili !!!

2019-11-17 20:12:15
Romeo

Lia,cioc-carlia.

2019-11-17 20:19:14
AS

Vanatorii stiu ca: un animal salbatic ranit, e periculos! Oamenii trebuie sa iasa la VOT! Hienele sunt puternice in haita! Leii au demnitate!

2019-11-17 21:33:00
CITATE

La un stat unde justitia functioneaza ionhannis ar sta la puscarie unde va putrezi; Asta zice Rares BocDan: "În democrație hoții stau la PUSCARIE" !

2019-11-17 22:05:16
mantou amar

Măi Rareş aşa de murdar eşti vii în faţa Olguţa Vasilescu care are atâta inimă bună şi şcoală multă înaintea ta nu ca tine un închircit . Ce nu cumva vrei să fii şi tu vreun şef . Trebue mai întâi să înveţi să vorbeşti , mai ales cu persoane femenine care cu toţii noi le purtăm respectul . Dar tu ce ştii numai vorbe de ură şi duşmănie, nu ai învăţat nimica până acum şi nu ştii nimic . Consumi oxigenul degeaba .Dute-n Brăila să nu mai apari pe TV . nici aici .

2019-11-17 22:20:42
Bulă

Suntem total de acord cu declarațiile Olguței Vasilescu la adresa cetățeanului Klaus Johanis.

2019-11-18 04:56:23
Romeo

Bazmutia de la" Craiva",sfetnica bazmutiei de la "Tiliorman".Tanda si Manda.

Alte articole din: LOCAL