Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Patronii magazinelor de la mall AMENINȚĂ cu proteste! Oamenii sunt REVOLTAȚI că nu își mai permit să plătească salariile și chiriile

Wednesday, 21 October 2020, 09:47 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

Micii antreprenori din mall-uri sunt supărați că Guvernul nu a luat nici acum măsuri pentru a-i sprijini și spun că vor fi nevoiți să renunțe la afaceri și să intre în faliment, iar angajații să fie concediați.

Cei afectați de criza fără precedent prin care trec amenință cu proteste conform directorului executiv ROTETAIL - Roxana Socaciu, care a declarat, la Realitatea PLUS, că urmează să se ia o decizie în acest sens.

Și patronii de restaurante sunt revoltați de închiderea activității în interior. Ei au primit asigurări de la premierul Ludovic Orban că vor avea noi scheme de ajutor.

"Pentru HORECA, încă nu am niciun fir de păr alb, dar dacă mi-ar fi ieșit, ar fi avut legătură. Noi am avut multe scutiri, masura de șomaj tehnic, măsura de program flexibil de muncă, IMM Invest în care HORECA e pe locul 3. Sigur că am discutat și asupra altor forme de sprijin. Când va fi cazul, vom decide. Să nu uităm că avem și programul de granturi sau alte programe care vin în sprijinul HORECA cum este programul lansat pentru restaurante, hoteluri. Nu noi suntem de vină că a apărut această pandemie. Și alte țări iau decizia să închidă această ramură", a declarat Ludovic Orban, miercuri.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL