Articolele din categoria ACTUAL:

Horoscop WEEKEND 15-16 iunie 2024
Horoscop WEEKEND 15-16 iunie 2024. Astrele sunt bine dispuse și împart energie pozitivă. Petrecăreții se vor simți în al nouălea cer
Trebuie sa ne simtim destul de bine in legatura cu weekend-ul care urmeaza. Este iunie si se intampla atat de multe lucruri. Luna face trigon cu Jupiter. Avem planuri in care abia asteptam sa ne implicam. Pentru cei care fac parte din grupul de petrecareti si care vor simti total vibratia norocoasa a weekend-ului, ne putem increde mai mult decat de obicei in deciziile mari pe care le vor lua.
Premierul Marcel Ciolacu/ Arhivă foto
Guvernul PSD alocă 450 de milioane de euro industriei prelucrătoare, pe modelul sprijinului pentru industria agroalimentară și pentru materialele de construcții
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi, în şedinţa Executivului, că va fi adoptat un nou proiect major de investiţii pentru susținerea mediului privat de afaceri. Ținta este acum dezvoltarea industriei prelucrătoare din România printr-o schemă de ajutor de stat cu un buget total maxim de 447 de milioane de euro pe 3 ani. Suma maximă anuală este de 149 milioane de euro.
Haos total în București după inundații. Un șofer și-a continuat drumul prin inundații, deși a fost avertizat de un bărbat ce ținea un târnăcop în mână
Haos total în București după furtună. Un șofer și-a continuat drumul prin inundații, deși a fost avertizat de un bărbat ce ținea un târnăcop în mână
Imagini șocante au fost surprinse în București, unde ploile torențiale au transformat străzile în râuri. În mijlocul haosului, un incident neașteptat a captat atenția locuitorilor: un bărbat a sărit în fața unei mașini, ținând un târnăcop, pentru a avertiza un șofer să se oprească. Speriat, șoferul și-a continuat drumul, iar mașina sa a plutit pe stradă din cauza cantității imense de apă acumulată.
Ce mănâncă David Popovici la micul dejun
Ce mănâncă David Popovici la micul dejun. Ingredientele secrete care îi dau energie pe tot parcursul zilei
La vârsta de 19 ani, David Popovici este mândrul deținător at titlurilor de campion mondial și european în 2022 la 100 de metri și la 200 de metri în stil liber. Pentru un sportiv care are nevoie de o formă fizică excepțională, alimentația joacă un rol extrem de important. În mod firesc, David Popovici are un regim alimentar bine pus la punct, care îi permite să-și mențină energia și să se recupereze corespunzător după antrenamentele intense.
Florian Coldea/ Arhivă foto
Coldea, așteptat din nou la Poliție. "Generalul negru" este disperat: pe cine trimite la Monaco să-i salveze afacerile
Florian Coldea este în pragul disperării după eșecul din alegeri și pentru că este blocat în țară. "Generalul negru" ajunge din nou în fața polițiștilor pentru a da cu subsemnatul. „Stăpânul cătușelor” este furios că nu poate părăsi țara și rămâne cu afacerile din străinătate blocate. Potrivit unor surse, acesta ia în calcul să trimită alți acoliți ca să îi salveze averea.
Horoscopul săptămânii 17 - 23 iunie
Horoscopul săptămânii 17 - 23 iunie. Două zodii trebuie să se pregătească pentru o schimbare majoră în relații
Săptămâna aceasta, începem să intrăm într-un val de suspans și schimbare, unde zilele vor fi pline de tensiune și anticipare. Pentru unele zodii, drumul lor în viață va deveni tot mai clar, în timp ce altele vor trebui să facă față la noi provocări și teste. Nerăbdarea și emoțiile vor crește pe măsură ce trece timpul, în special că energiile astrale vor avea un impact uriaș asupra fiecăruia dintre noi.
Doliu în România! A murit liderul pompierilor: „A pus siguranța și binele celorlalți mai presus de orice”
Doliu în România! A murit liderul pompierilor: „A pus siguranța și binele celorlalți mai presus de orice”
Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) anunță cu profund regret trecerea în neființă a general-locotenentului (rtg) dr. ing. Ionel Crăciun, comandant al pompierilor din România în perioada 1990-2001. General-locotenent Crăciun a fost un simbol de devotament și profesionalism, fiind liderul pompierilor imediat după Revoluție și până în 2001.
Primarul unei comune din Buzău , acuzat de tranzacții dubioase
Scandal imobiliar în Buzău. Primarul unei comune, acuzat de tranzacții dubioase pentru un proiect ambițios într-o localitate modestă
Scandal imobiliar de proporții în Buzău! În centrul controversei se află primarul Stelian Gioabă, primar al unei localități, din partea Partidului Social Democrat. La începutul anului, edilul și-a afișat numărul de telefon pe bannerele din comună, pentru a promova un proiect ambițios ce presupunea construcția a 12 locuințe moderne. Proiectul a stârnit controverse, iar locuitorii au bănuit că la mijloc e vorba despre o posibilă afacere necurată. 
Cum arată deciziile de recalculare a pensiilor și când vor ajunge ele la români: noi date exclusive / Foto: Inquam Photos
Cum arată deciziile de recalculare a pensiilor și când vor ajunge ele la români: noi date exclusive
Avem în exclusivitate modelele deciziilor de recalculare care vor ajunge la pensionarii din întreaga țară! Documentele vor fi distribuite de Poșta Română, iar în această lună începe tipărirea. După acest proces, deciziile care vor arăta noile pensii după formula inclusă în Legea pensiilor vor ajunge la cei aproape 5 milioane de pensionari. Avem noi detalii și despre procesul de evaluare a dosarelor de pensii.