Articolele din categoria ACTUAL:

Horoscopul dragostei pentru vara 2024
Horoscopul dragostei pentru vara 2024. Astrele au decis zodiile care vor avea parte de aventuri fierbinți
În lumina călduroasă a soarelui, vara 2024 începe să aducă cu ea o atmosferă de intensă romantică și plină de pasiune. Când lunile iunie, iulie, august și septembrie însorite și călduroase ajung în fața zodiilor, acestea vor simți că orice este posibil, inclusiv a găsi dragostea perfectă. Astrele au decis zodiile care vor avea parte de aventuri fierbinți, de flirturi fascinante și de povești de dragoste adevărate.
Imagini apocaliptice pe Arena Națională, după concertul Coldplay de joi noaptea/ Foto: Facebook Meteoplus
Imagini apocaliptice pe Arena Națională, după concertul Coldplay de joi noaptea: "A țâşnit apa şuvoi prin tribune de sus până jos, ca un fluviu" FOTO& VIDEO
A fost inundată Arena Națională din București, după concertul Coldplay de joi seara. Furtuna a coincis cu momentul în care manelistul Babasha a urcat pe scenă pentru a cânta alături de Chris Martin. Concertul s-a încheiat la scurt timp după ce solistul Coldplay le-a mulțumit fanilor pentru prezența într-un număr atât de mare la concertul trupei. În imaginile apărute în mediul online se poate vedea scena acoperită cu un covor de gheață, dar și apa care băltește pe alocuri. "La un moment dat au cedat şi unele puncte din acoperiş (nu cred că s-au rupt, doar curgea apa peste ele) şi a țâşnit apa şuvoi prin tribune de sus până jos, ca un fluviu", este mesajul care însoțește un videoclip postat pe Facebook de un participant la eveniment. Capitala a fost lovită, joi noaptea, de o furtună extrem de puternică. Au fost emisie două mesaje RAlert de Cod roșu. Numai în București și Ilfov au avut loc 400 de intervenții ale pompierilor. 
Dosarul exploziei de la Crevedia. Patronul stației GPL căuta boli cu care să scape de închisoare: interceptări-bombă
Dosarul exploziei de la Crevedia. Cum încerca patronul stației GPL să scape de închisoare: cuvintele-cheie căutate pe internet - INTERCEPTĂRI BOMBĂ
Avem interceptări bombă din dosarul exploziei de la Crevedia! Ionuț Doldurea, patronul stației GPL și fiul primarului din Caracal, a căutat pe internet, imediat după tragedie, boli care îl pot scăpa de închisoare! Totodată, apar date și din raportul experților citat în rechizitoriul procurorilor, unde se menționează cauza exploziei ca fiind o scânteie produsă cu ranga. 
Crimă Brăila. Ultimele momente înaintea atacului, surprinse de camere: cum a fost filmat ucigașul. Detalii șocante/ Foto: Inquam Photos
Crimă Brăila. Ultimele momente înaintea atacului, surprinse de camere: cum a fost filmat ucigașul. Detalii ȘOCANTE
Au apărut noi imagini noi de la crima de la Brăila, care a zguduit, încă o dată, încrederea românilor în apelul de urgență la 112. Atenție, vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoțional. Camerele de supraveghere din curtea casei au surprins ultimele momente cu ucigașul. În imagini se observă cum acesta încerca să intre în locuință înarmat cu un cuțit. Din toate informațiile care au apărut până acum, polițiștii au făcut gafe peste gafe, iar șefii de la București vor să afle dacă au acționat sau nu corect. 
Furtuni electrice de COD ROȘU în România / Foto: MeteoPlus
Furtuni electrice de COD ROȘU în România. Aproape 400 de intervenții în București și Ilfov. ANM anunță vreme de coșmar: prognoza actualizată - VIDEO
Prăpăd în toată țara, după furtuna violentă de noaptea trecută. Străzi inundate, copaci smulși din rădăcini și doborâți peste mașini, avioane deviate, si un zbor cu răniți, după turbulențe, din cauza vantului puternic ce a suflat cu peste 90 de kilometri pe oră. După ce a plouat torențial, grindina care a căzut în cantități mari s-a așezat în strat gros pe șosele, iar mașinile nu au mai putut circula. 
Sfantul Proroc Elisei
Sărbătoare 14 iunie. Un sfânt important este pomenit astăzi în calendarul ortodox: zi de post. Dezlegare la pește
Sfantul Proroc Elisei a fost agricultor. A fost chemat de Ilie, din porunca dumnezeiasca, la misiunea de proroc. Ilie i-a descoperit lui Elisei revelatia dumnezeiasca si a cerut cu lacrimi de la Dumnezeu, ca indoit sa-i dea acestuia harul prezent in el. Elisei si-a parasit casa si familia si a urmat lui Ilie. L-a urmat pe Ilie pana la inaltarea acestuia la cer, cand i-a preluat cojocul, dar si darul profetic.
Solistul trupei Coldplay a cerut publicului, în glumă, să-l huiduie pe el după scandalul Babasha: „Vă iubim necondiționat”
Solistul trupei Coldplay a cerut publicului, în glumă, să-l huiduie pe el după scandalul Babasha: „Vă iubim necondiționat”
Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a adus un moment de umor la al doilea concert pe Arena Națională din București, joi seara. După ce, în timpul primului concert de miercuri, publicul a huiduit în momentul în care cântărețul de manele Babasha a urcat pe scenă și a început să cânte acompaniat la pian, Martin a decis să abordeze situația cu umor. În fața spectatorilor, Chris Martin a spus că nu se poate supăra pe publicul său și a cerut, în glumă, cinci secunde de huiduieli îndreptate către el. Aceasta a fost o manieră amuzantă de a face referire la incidentul de cu o seară înainte și de a îmbunătăți atmosfera concertului.
Legăturile Statului Paralel ajung până în Emiratele Arabe Unite și China! Afacerile din energie ale lui Coldea
Legăturile Statului Paralel ajung până în Emiratele Arabe Unite și China! Afacerile din energie ale lui Coldea
Legăturile Statului Paralel ajung până în Emiratele Arabe Unite și China, de unde milioane de dolari sunt investiți în energia verde din România. Florian Coldea a fost surprins de jurnaliști în compania directorului Romelectro, Mirona Filipoiu. Generalul negru oferă consultanță firmei abonate la marile contracte privind dezvoltarea infrastructurii electrice din România, Kosovo și Egipt. 
Culisele Statului Paralel. INTERVIU cu Ion Alexandru, omul de afaceri chinez, implicat în dosarul generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă Exclusiv
Culisele Statului Paralel. INTERVIU cu Ion Alexandru, omul de afaceri chinez implicat în dosarul generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă
Într-un interviu-eveniment la Realitatea PLUS, Anca Alexandrescu a stat față în față cu omul de afaceri chinez Ion Alexandru, pe numele său real Yan Wang, implicat în dosarul generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă. Alexandru a oferit detalii despre implicarea sa în afaceri cu servicii secrete și despre relația sa cu Florian Coldea.
 Foto: Inquam Photos
Decizie DEFINITIVĂ: DNA redeschide urmărirea penală în dosarul privind controlul ISU de la Ferma Dacilor
Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au obținut aprobarea pentru redeschiderea urmăririi penale într-un dosar care investighează modul în care reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova au efectuat controale înainte de 2021 la mai multe pensiuni și crame din județ. Printre acestea se numără și Ferma Dacilor, acolo unde un incendiu devastator a dus la moartea a opt persoane.