Articolele din categoria ACTUAL:

Legăturile Statului Paralel ajung până în Emiratele Arabe Unite și China! Afacerile din energie ale lui Coldea
Legăturile Statului Paralel ajung până în Emiratele Arabe Unite și China! Afacerile din energie ale lui Coldea
Legăturile Statului Paralel ajung până în Emiratele Arabe Unite și China, de unde milioane de dolari sunt investiți în energia verde din România. Florian Coldea a fost surprins de jurnaliști în compania directorului Romelectro, Mirona Filipoiu. Generalul negru oferă consultanță firmei abonate la marile contracte privind dezvoltarea infrastructurii electrice din România, Kosovo și Egipt. 
Culisele Statului Paralel. INTERVIU cu Ion Alexandru, omul de afaceri chinez, implicat în dosarul generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă Exclusiv
Culisele Statului Paralel. INTERVIU cu Ion Alexandru, omul de afaceri chinez implicat în dosarul generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă
Într-un interviu-eveniment la Realitatea PLUS, Anca Alexandrescu a stat față în față cu omul de afaceri chinez Ion Alexandru, pe numele său real Yan Wang, implicat în dosarul generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă. Alexandru a oferit detalii despre implicarea sa în afaceri cu servicii secrete și despre relația sa cu Florian Coldea.
 Foto: Inquam Photos
Decizie DEFINITIVĂ: DNA redeschide urmărirea penală în dosarul privind controlul ISU de la Ferma Dacilor
Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au obținut aprobarea pentru redeschiderea urmăririi penale într-un dosar care investighează modul în care reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova au efectuat controale înainte de 2021 la mai multe pensiuni și crame din județ. Printre acestea se numără și Ferma Dacilor, acolo unde un incendiu devastator a dus la moartea a opt persoane.
Fiul președintelui SUA riscă până la 25 de ani după gratii! Reacția lui Joe Biden după aflarea sentinței
Fiul președintelui SUA riscă până la 25 de ani după gratii! Reacția lui Joe Biden după aflarea sentinței
O nouă condamnare istorică zguduie Statele Unite! După primul președinte condamnat penal - fostul lider republican Donald Trump, americanii au și primul fiu de președinte condamnat. Hunter Biden, favoritul actualului președinte de la Casa Albă a fost găsit vinovat pentru deținere ilegală a unei arme de foc și riscă 25 de ani de închisoare. Mai exact, Biden junior a ascuns faptul că era consumator de droguri în momentul în care și-a cumpărat un pistol. În ciuda realității, Joe Biden s-a declarat mândru de fiul său și și-a schimbat programul pentru a merge să-l îmbrățișeze. 
Horoscopul dragostei, săptămâna 17 - 23 iunie
Horoscopul dragostei, săptămâna 17 - 23 iunie. Perioadă de foc pentru cei care nu au învățat să facă distincția între iubirea adevărată și o capcană
Astrele pregătesc o săptămână plină de provocări în plan sentimental pentru cei care nu au învățat încă să facă distincția între iubirea adevărată și simplele amăgiri trecătoare. Perioada 17 - 23 iunie se anunță a fi una plină de schimbări și decizii importante în ceea ce privește relațiile de dragoste. 
Președintele Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu Exclusiv
Președintele Casei Naționale de Pensii a dezvăluit: De ce întârzie deciziile de majorare a pensiilor. Când vor primi seniorii fluturașul cu pensia mărită
Pensionarii României au fost supuși tirului de informații contradictorii cu privire la data la care vor primi mult-așteptatele decizii de majorare a pensiilor. Pe de o parte, a fost vehiculat termenul de 1 septembrie, pe de altă parte, ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu a anunțat că aceste decizii vor sosi în luna mai. Cu toate acestea, seniorii încă mai așteaptă fluturașul cu deciziile atât de importante pentru ei. Din acest motiv, Daniel Baciu, șeful Casei Naționale de Pensii, a răspuns întrebărilor Realitatea Plus pentru a lămuri aceasta situație.