Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jocuri de Putere, cu Oreste Teodorescu: Lupta politică cu miză mică

Monday, 26 October 2020, 16:47 Sursă: realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

Orban, care s-a opus proiectului USL, care a scos țara din criza pandemiei de COVID, neavând nici o resursă lăsată in conturi de fostul cabinet Dancila, care a fost nevoit să guverneze minoritar întrucât cei de la USRPLUS au refuzat sa-și asume vreun risc politic în plină urgie epidemiologică, este refuzat categoric ca viitor premier, sectarii strigând din toți bojocii Cioloș... Cioloș, uitând o chestiune elementară: consommeul reîncălzit are gust de ciorba pesedistă a la Cluj.

La fel de autiști politic rămân și pesediștii, care prin vocea leneșă a domnului Grindeanu ne-au prezentat programul lor de guvernare intitulat “ siguranța locurilor de muncă, stimularea natalității si reducerea sărăciei extreme”.

Băi, fraților, cât tupeu sau mai degrabă cât de prosti își cred ăștia electoratul, încât după ce au ruinat România, paradoxal in creștere economică, alungând investitorii strategici, prăbușind ratingul de țară și neatrăgând niciun fond european serios să vină acum cu himenul politic cusut cu guta, să vândă iar gogoși goale de conținut? A trecut o lună de la câștigarea Primăriei Capitalei și Nicușor Dan încă nu și-a depus jurământul, fiind împiedicat de 52 de apeluri formulate impotriva validarii mandatului sau, semnate de Firea si consilierii PSD.

Vom pune și întrebarea dacă deradicalizarea pesedeului prin eliminarea de pe liste a teroriștilor mediatici este suficientă pentru transformarea PSD într-un partid frecventabil intern și internațional. Risipim enigmele cu ajutorul Oanei Stănciulescu, Ion M. Ionița, Stelian Negrea și Mario De Mezzo.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL