Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Camion lovit de tren, la ieşirea din Roşiori Est. Trenuri anulate, călătorii - preluaţi de autobuze

Tuesday, 20 December 2016, 07:41 Sursă: REALITATEA.NET

Purtătorul de cuvânt al companiei CFR, Oana Brânzan, a declarat, pentru News.ro, că accidentul a avut loc în jurul orei 06.30, pe Magistrala 909, ruta Alexandria - Roşiori Nord, la ieşirea din staţia Roşiori Est către Roşiori Nord.

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a produs din cauza şoferului camionului, care la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată cu Crucea Sfântului Andrei, nu a respectat indicatorul rutier şi a fost lovit de trenul Regio 9362, care circula pe ruta Alexandria - Roşiori Nord.

În urma accidentului, călătorii nu au fost răniţi, aceştia fiind coborâţi din tren şi preluaţi cu autobuze pentru a fi duşi la destinaţie, a declarat purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Alina Predescu.

Trenul implicat în accident a fost retras din zona accidentului, iar alte două trenuri care circulau pe linia unde s-a produs accidentul au fost anulate pe distanţa Roşiori Est - Roşiori Nord.

Camionul lovit de tren, care transporta navete cu bere, va fi ridicat cu o macara de pe linie, după ce marfa va fi mutată într-un alt TIR.

Traficul feroviar dinspre staţia Roşiori Est spre Roşiori Nord este oprită de peste trei ore, urmând să fie reluat după ce camionul va fi ridicat de pe linie.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL