Fără permis la volan: fiul unui poliţist din Olt a murit după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod

accident
accident

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Cilieni, a murit, noaptea trecută, după ce a lovit cu maşina un cap de pod, iar autoturismul a fost cuprins de un incendiu. Tânărul este fiul ajutorului de şef de post din localitatea olteană şi nu avea permis de conducere, informează realitateadeolt.net. 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

O monedă din anii 2000 a ajuns să coste cât o maşină second-hand. Cum poţi face rost rapid de 8.000 de euro?

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

SURSE: Cătălin Cîrstoiu e OUT / Coaliția discută numele potențialului candidat / Care sunt scenariile Coaliției

Articol partener

PUTEREA.RO

Tensiuni crescute în cadrul AUR: Însemne și bannere îndepărtate de pe un sediu din Buzău, în urma unor demisii semnificative

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Actual

Cum vor vota romanii / Foto: Inquam Photos
Sondajul INSCOP care schimbă scena politică înainte de alegeri: PNL, în creștere, AUR înregistrează o scădere semnificativă
Un nou sondaj INSCOP răstoarnă calculele politice de până acum. Cele mai recente date arată că. PNL este în creștere ușoară în timp ce AUR înregistrează o scădere semnificativă.

Atac in Centrul Vechi din Capitala
Femeie atacată cu un cuțit, în Centrul Vechi din București, chiar lângă Banca Națională
O femeie a fost atacată cu cuțitul, marți în jurul orei 18, în Centrul Vechi din București. Bărbatul care a atacat-o a fost prins la scurt timp.

CET Grozavesti
40% din blocurile din București nu au apă caldă din cauza unei avarii majore
40% din blocurile din Capitală nu au apă caldă, pentru că două centrale electrice de termoficare (din cele patru CET-uri din oraş) nu funcţionează – transmite producătorul de energie electrică şi termică, Electrocentrale Bucureşti. 

Flagrant la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu: medic ginecolog, ridicat de ofiţerii DGA
Flagrant la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu: medic ginecolog, ridicat de ofiţerii DGA. Câți bani a cerut de la o pacientă pentru o cezariană
Ofițerii DGA au organizat, marţi, un flagrant la secția de Ginecologie a Spitalului Județean de Urgenţă Giurgiu, vizat fiind un medic ginecolog, împotriva căruia s-a făcut un denunţ. 

Social

Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca mită
Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca mită
Doi polițiști din Botoșani au fost condamnați să dea înapoi și brânza primită ca șpagă, într-un dosar de corupție instrumentat de DNA Suceava. Șase inculpați au primit definitiv pedepse cu suspendare, alți 15 fiind încă judecați.

Înscrieri creșă și grădiniță 2024. La ce trebuie să fie atenți părinții Foto/Arhivă
Înscriere creşă şi grădiniţă - 2024. Care sunt etapele, documentele necesare și criterii de departajare. CALENDAR
Ministerul Educației a realizat un material care cuprinde răspunsurile la principalele întrebări referitoare la înscrierea la creșă și grădiniță.

Ce se întâmplă cu pensiile de Paște? Anunțul premierului Ciolacu
Ce se întâmplă cu pensiile de Paște? Anunțul premierului Ciolacu
Ministerul Muncii lucrează la un act normativ pentru ca toate pensiile să fie livrate înainte de Paște, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

Cresc salariile in Romania
Cu cât cresc salariile românilor după noul ordin venit de la UE. Premierul cere urgentarea salariului minim european
Premierul a dat semnalul pentru implementarea salariului minim european în țara noastră. Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului muncii să pună proiectul în transparență imediat după sărbătorile Pascale. La minister se fac mai multe calcule, iar potrivit unor surse varianta luată în calcul este raportarea la 50% din salariul mediu brut pe economie, dar și la inflație. Din iulie venitul minim ar urma să crească din nou.

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

Omul de afaceri Cătălin Hideg, constrans să-și vândă compania pe modelul HexiPharma
Omul de afaceri Cătălin Hideg, constrans să-și vândă compania pe modelul HexiPharma. PRESIUNI URIAȘE și ȘANTAJ: caracatița lui Coldea, devoalată pas cu pas
Interceptările bombă obținute de Realitatea PLUS scot la iveală o operațiune pe modelul HexiPharma. Omul de afaceri Cătălin Hideg ar fi fost presat să-și vândă compania unor francezi, așa cum s-a întâmplat și în cazul Hexipharma, cel mai mare scandal din medicina românească ce ar fi avut legături cu statul paralel și care a zguduit întreaga țară. 

Avion prăbușit în apropiere de Fairbanks / Foto: Profi Media
Avion prăbușit în Alaska: nu există supraviețuitori. După impact, aparatul a luat foc - FOTO
Un avion de mărfuri s-a prăbuşit marţi în Alaska, cu două persoane la bord, care probabil au murit, au anunţat autorităţile americane, transmite AFP.

Marcel Boloș
AUR îl amenință pe ministrul Marcel Boloș cu plângerea penală! Acuzațiile aduse ministrului de Finanțe
AUR îl amenință pe ministrul Marcel Boloș cu plângerea penală! Oamenii lui Simion atrag atenția că este posibil să nu avem banii necesari pentru recalcularea pensiilor. Ministrul Finantelor a fost chemat în parlament de partidele din opoziție pentru a da explicații despre bugetului statului. 

Urme ale virusului gripei aviare, găsite în laptele de vacă pasteurizat! Autoritățile din SUA, în alertă
Urme ale virusului gripei aviare, găsite în laptele de vacă pasteurizat! Autoritățile din SUA, în alertă
Alertă în SUA! Urme ale virusului gripei aviare H5N1 au fost detectate în lapte de vacă pasteurizat, au anunţat marţi autorităţile americane, adăugând că este puţin probabil, totuşi, să existe un risc pentru sănătatea umană.



Vezi emisiunile Realitatea Plus