Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Estimare EXIT-POLL şi analiza EXIT-POLL. CE URMEAZĂ PENTRU ROMÂNIA? Ediție Specială, cu Rareş Bogdan

Saturday, 15 November 2014, 15:46 Sursă: REALITATEA.NET

Urmăreşte, începând cu ora 20.00, Ediţia Specială moderată de Rareş Bogdan în compania celor mai buni jurnalişti, sociologi şi politologi care îţi arată România aşa cum este: o ţară cu prea mulţi stăpâni, în căutarea unui preşedinte-partener!

De la ora 21.00, nu rata rezultatele sondajului efectuat la ieşirea de la urne pentru a afla cine are cele mai mari şanse să devină şeful statului!

Nu rata vocea Ardealului, decriptată în direct, din comuna bihoreană Sînmartin, de consultantul politic Cozmin Guşă şi scriitorul Octavian Hoandră!

Vei afla, totodată, de la corespondenţii noştri speciali dacă românii din Diaspora au fost umiliţi din nou sau şi-au putut exercita dreptul de vot! In direct de la Paris, Londra, Roma, Torino, Viena, München, Bruxelles pentru a afla cum votează romanii.

Urmăreşte cele mai inteligente scenarii post-Traian Băsescu, pentru a găsi împreună cele mai bune soluţii. Cine va fi premier? Cine va conduce serviciile de informaţii? Se va forma o nouă majoritate? Ce se schimbă în politica externă? Vom avea o nouă axă de securitate?

Descoperă cum s-au pierdut alegerile prezidenţiale şi ce consecinţe va avea asupra învinsului ratarea celui mai râvnit fotoliu din România! Dar asupra clasei politice? Urmează şi aici o reformă?

Devine Traian Băsescu liderul opoziţiei?

Răspunsurile, duminică noapte, într-o ediţie-maraton de 420 de minute, începând cu ora 20.00 pana la 2.00, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi!

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL