Coronavirus - România: 1815 de cazuri confirmate

Dan Barna il ataca pe Iohannis: "E o greseala greu de explicat"

Thursday, 20 February 2020, 12:12 Sursă: Realitatea.NET

Dan Barna il critica pe Iohannis dupa semnarea decretelor. Iata ce mesaj a postat pe Facebook seful USR:

"Numirea unor șefi de parchete fără avizul CSM e o greșeală greu de explicat și dezamăgitoare. Într-o țară normală se caută soluția cea mai bună, nu se forțează oportunist soluția care convine unei puteri vremelnice. Ministrul justiției și președintele României trebuie să vină în fața românilor și să explice de ce atâta grabă. Și, mai ales, de ce regulile sunt bune doar când trebuie să le aplice alții."

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 20 februarie a.c., următoarele decrete:

• Decret pentru numirea în funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a doamnei Gabriela Scutea, pe o perioadă de 3 ani;
• Decret pentru numirea în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție a domnului Crin-Nicu Bologa, pe o perioadă de 3 ani;
• Decret pentru numirea în funcția de procuror șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a doamnei Elena-Giorgiana Hosu, pe o perioadă de 3 ani.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-20 12:58:51
Paine si circ in Romanica

Ce sa-i faci bai Barno, viata este asa cum este, s-a folosit de voi in alegeri, s-a folosit si de altii mai prosti, face lucruri ilegale, este obisnuit cu treaba asta doar a cumparat 7 case din Meditatii si l-au votat mamaligarii de 2 ori drept rasplata. 5 ani de zile nu a facut decat sa incerce sa obtina puterea doar pentru el, acum nici un # nu mai guita, au fost atiti suficient cat sa se vada cu PNL crescand, a pus sef la PNL un borhot unguresc cersetor de spagi pe la diversi afaceristi, cine se aseamana se aduna, care v-a mintit ca face anticipate si de fapt nu a urmarit decat sa concentreze voturile si puterea doar pentru el, muuult mai nenorocit decat Basescu, asta are mintea odihnita, nu are copii, nu are teama de nimic, se intrevede un soi de dictator obraznic si colmea, pe voi USR va numeste dictatori. Merita suspendat si poate mamaligarii se vor destepta, nu cred, si-l vor demite la un mega referendum. Asta te vinde cand vorbeste cu tine si se uita in ochii tai.

2020-02-20 18:10:17
Biju Calotă

Barneo vezi că te-ai înhăitat cu Dracu.

Alte articole din: ACTUAL