Căderea Guvernului Orban, la mâna lui Victor Ponta: „Un Guvern care trebuie pedepsit!”

Tuesday, 04 February 2020, 18:31 Sursă: Facebook


Liderii PSD susțin că au voturile pentru trecerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban, dar voturile decisive par să fie la Pro România. 

„Asa cum am spus : un Guvern care afecteaza drepturile fundamentale ale romanilor la Sanatate si Educatie - este un Guvern care trebuie pedepsit ; in Parlament si la vot de catre cetatenii afectati in mod direct!", a scris Ponta marți, pe Facebook.

Mesajul fostului lider PSD a fost transmis înaintea întâlnirii cu liderul actual al PSD, Marcel Ciolacu. Liderul PSD a declarat marți că întâlnirea cu Ponta va avea loc chiar marți seară sau cel târziu miercuri, înaintea votului pe moțiunea de cenzură.

Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a anunțat marți că va avea mai multe întâlniri cu alți lideri pentru discuții despre votul la moțiunea de cenzură de miercuri. Printre ei și fostul său coleg Victor Ponta, președintele Pro România. 

Negocieri de ultimă oră înainte de moțiunea de cenzură. Ciolacu îi cere ajutorul lui Ponta

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-04 19:59:33
Costel

Baronii PNL au pus măna pe sistemul de sănătate.

2020-02-04 20:39:12
GHEORGHE

Ce se intampla in sanatate este consecinta modului de guvernare pentru care se fac vinovate toate partidele politice. Acum Liberalii sunt mai fomisti dupa atata saracie in opozitie si sunt in stare de orice compromis. Daca ministrul sanatatii in functie opereaza in timpul programului de lucru cu binecuvatarea premierului, Iohanis cand incepe sa dea meditatii ?? Oare pentru tot raul facut Poporului Roman dar mai ales PSD-ului, pe domnul Ponta cine il va pedepsi ?

2020-02-04 21:00:26
Moromete

PSD vrea din nou la guvernare...un nouă promoție de studenți de la Rahova așteaptă să fie eliberați și bine plătiți de psd. Ponta... 3,2% ..adică UN MARE AUT DIN POLITICĂ !

2020-02-04 22:47:23
Popescu florin

Imbecili vor să privatizeze toată educația și toate transporturile.

Alte articole din: ACTUAL