Coronavirus - România: 186254 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ai aceste simptome? Ar putea fi cancer pulmonar

Friday, 29 April 2016, 08:18 Sursă: REALITATEA.NET

Cancer la plamani. Simptome

– Lipsa apetitului alimentar este una dintre cele mai intalnite simptome in cazul cancerului la plamani. Pierderea rapida in greutate si lipsa senzatiei de foame trebuie sa traga un semnal de alarma si e necesara o vizita la medic 

PROMOTIE ULUITOARE LA eMAG. CONSULTATI OFERTELE AICI!– Greutatea in a respira, senzatia ca ramai fara aer si presiunea din piept simtita permanent poate sa fie un alt simptom al cancerului pulmonar. 

– Oboseala cronica este un alt simptom al cancerului pulmonar, avand in vedere ca plamanii nu mai functioneaza corespunzator si astfel organismul nu mai este oxigenat asa cum trebuie. Mai mult decat atat, oboseala este o urmare a lipsei poftei de foame care duce la o proasta alimentare a organismului. 

– Tusea persistenta care nu dispare mai bine de 3 saptamani si se intensifica trebuie sa traga neaparat un semnal de alarma, fiind unul dintre cele mai intalnite simptome ale cancerului la plamani. Tusea in cazul cancerului este insotita de dureri in piept si in acest caz este imperativa o vizita la medic.

Mai mult pe Lyla.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL