Coronavirus - România: 688270 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident grav în Bistriţa-Năsăud, din cauza unui tânăr teribilist. 13 persoane, implicate

Monday, 07 December 2015, 14:26 Sursă: REALITATEA.NET

Și-au văzut moartea cu ochii! Asta pot spune cei cinci ocupanți ai unei mașini care venea de la Năsăud spre Bistrița și într-o curbă s-au trezit că o mașină aflată în depășire neregulametară a intrat, din plin, în ei.

Șoferul care a provocat accidentul este un tânăr de 21 de ani, care a ignorat ceața groasă și linia continuă pe Dealul Târgului, iar inevitabilul s-a produs: nu a văzut mașina care venea regulamentar de pe sensul opus și a intrat în ea. În încercarea de a evita impactul tânărul a lovit și microbuzul pe care încerca să îl depășească. Accidentul putea avea un bilanț dramatic, nu mai puțin de 13 persoane fiind implicate ca pasageri sau șoferi ai mașinilor, inclusiv un copil (pasager în microbuz). În mașina care circula regulamentar și a fost izbită de șoferul intrat în depășire erau cinci persoane.

La locul accidentului au ajuns trei echipaje ale polițiștilor și o ambulanță. Niciuna dintre persoanele implicate în accident nu a fost transferată la spital pentru investigații suplimentare, toți alegându-se doar cu o sperietură zdravănă. Polițiștii vor începe o anchetă care va stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului și va plăti toate pagubele produse.

Circulația se desfășoară și acum cu dificultate pe Dealul Târgului și din cauza accidentului, dar și a vizibilității reduse datorate ceții.

Sursa: bistriteanul.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL