Secretarul general al PSD: Trebuie modificate două articole din statutul partidului

 
Rodica Nassar
Rodica Nassar

Secretarul general al PSD, Rodica Nassar, susține că trebuie modificate două articole din statutul partidului, cele care se referă la alegerea preşedintelui social-democraţilor şi la desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale.

"Este vorba despre alegerea preşedintelui, modificăm articolul care prevede că preşedintele este ales de către totalitatea membrilor şi la fel în cazul candidatului la alegerile prezidenţiale", a spus Nassar înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Rodica Nassar a mai spus  că alegerea celor doi se va face de către delegaţi la congresAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Toni
13 Jun 13:41
pana la urma eu le recomadn sa-si aleaga Presedintele PSD la o carciuma ca nu .asa este democratic!!!!!
NU, doamna Rodica nassar, PREDEINTELE SA FIE ALES DE TOTI MEMBRII DE APRTID, ASTA INSEAMNA DEMOCRATIE ITNR-UN APRTID CA SE NUMESTE PSD SAU ALTA DENUMRIE DE PARTID. DELEGATII LA CONGRES POTI FI USOR MANEVRABILI ASA CA LASATI-NE CU POVESTILE ASTEA !!!!!!! Toata situati din aprtid este elgata numai si numai d emdoul compelt NeDEMOCRATIC IN CARE A FOST CONDUS ACEST APRTID DE CAND L-A LUAT IN BUZUNAR FOSTUL PRESEDINTE LIVIU DRAGNEA CARE A FACUT CE A VRUT CU ACEST APRTID SI NIMENI NU A SCOS O VORBULITA. TOTI ERAU DE ACEEASI APRTE A BARICADEI. DACA ACEST PSD ISI MAI DORESTE SA FIE O VOCE IN RANDUL ROMANILOR, TOATA CONDUCEREA DE ACUM SA-SI DEPUAN DEMISIILE SI SA SE ALEAGA O COINDCUERE COMPELT NOUA. ASTA ESTE SINGURA SOLUTIE DACA MAI DORITI SA FITI PARTID SI PESTE UN AN SAU DOI DE ACUM INAINTE.!!!!! STAU SI MA INTREB DACA APRTIDULA CESTA A FOST DINTOTDEAUNA SOCIAL DEMOCRAT !!!!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?