Samsung Galaxy S9 și S9 Plus sunt deja în lucru. Cum va arăta telefonul anului 2018

Samsung Galaxy S9 și S9 Plus sunt deja în lucru, chiar dacă noul flagship al companiei de-abia are o lună pe piață.O publicație coreeană ne sugerează că Samsung Galaxy S9 este deja în lucru la fabricile companiei, chiar dacă Galaxy S8 este încă la început. Într-adevăr, nu trebuie să ne mire foarte tare asta, deoarece când vine vorba de un smartphone care trebuie să aducă pe piață noutăți, procesul de cercetare și de dezvoltare este unul destul de lung, scrie playtech.ro.

Știm însă că S9 și S9 Plus poartă, în prezent, numele de cod Star, respectiv Star 2. Aceasta nu este însă singura informație pe care o avem despre cele două telefoane. Astfel, cele două variante de smartphone ar urma să folosească aceeași tehnologie pentru display. Asta înseamnă că S9 nu va fi telefonul pliabil despre care se tot vorbește de luni bune. În schimb, tehnologia Infinity Display poate fi dusă mai departe, datorită lui S9.

De asemenea, se pare că Samsung a accelerat producția de componente, pentru a putea începe și producția telefonului propriu-zis mai devreme. Astfel, primele unități asamblate ar putea fi gata chiar la finele acestui an. Mai departe, ne putem aștepta la o lansare a lui Samsung Galaxy S9 programată mai devreme decât cea de anul acesta.

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?