Roata aniversară Google. Cum poţi să afli cine ţi-a căutat numele pe Google

 
Roata aniversară Google
Roata aniversară Google

Roata aniversară Google. Dacă intri azi pe Google, gigantul motor de căutare îţi propune, la aniversarea a 19 ani de existenţă, o roată a norocului care te poate duce oriunde, ca într-un joc al destinului. VEZI ce căutare aleatoare misterioasă ţi-a pregătit Google pe Roata aniversară AICI

Roata aniversară Google. Mulţi dintre noi ne-am întrebat cine ne caută numele pe Google şi ce află despre noi. Dar cum poţi parcurge traseul invers, către numele celui care te-a căutat pe tine?

O nouă opțiune oferită de un site care ajută utilizatorii să-și gestioneze reputația online îți va arată unde, când și cum caută oamenii informații despre numele tău pe Google. Roata aniversară Google.

Roata aniversară Google. Potrivit Mashable, noua unealtă a fost lansată în urmă cu trei ani și funcționează cu ajutorul unei baze de date a adreselor IP ale companiilor. În acest fel, BrandYourself folosește bază de date pentru a afla la ce companie lucrează cel care te caută, pentru a încerca să înțeleagă în ce scop a avut curiozități despre tine. De asemenea, vei aflăa automat și orașul din care ai fost căutat și termenii exacți de căutare.

Roata aniversară Google. Pentru a-ți crea și tu un profil pe site-ul BrandYourself, tot ce ai de făcut este să accesezi site-ul, să-ți introduci adresa de e-mail și să-ți alegi o parolă. Dar nu fă asta înainte de a vedea ce surprize îţi rezervă Roata aniversară Google.

Roata aniversară Google // Lucruri mai puţin cunoscute despre compania şi browserul GoogleAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?