Rectorul SNSPA: "Poate o să avem un ministru al Educației care să nu fie remaniat după 6 luni"

 

Fost ministru al Educației în guvernul Ponta, în perioada decembrie 2012 – decembrie 2014, Remus Pricopie își exprimă speranța că “poate în viitorul apropiat o să avem și un ministru al educației care să aibă un mandat mai lung și nu să fie remaniat după 6-7 luni, așa cum, din păcate, s-a întâmplat în ultimii 4-5 ani”.

Abordarea educației într-o manieră politicianistă, radicală sau populistă nu face nimic altceva decât să șubrezească și mai mult sistemul de învățământ”, susține rectorul SNSPA, Remus Pricopie, într-un mesaj cu ocazia începerii anului școlar 2019-2020.

Fost ministru al Educației în guvernul Ponta, în perioada decembrie 2012 – decembrie 2014, Pricopie își exprimă speranța că "poate în viitorul apropiat o să avem și un ministru al educației care să aibă un mandat mai lung și nu să fie remaniat după 6-7 luni, așa cum, din păcate, s-a întâmplat în ultimii 4-5 ani".

Amintim că anul școlar 2019-2020 a început astăzi, 9 septembrie 2019, fără ca Ministerul Educației să aibă un ministru plin. Ecaterina Andronescu a fost demisă de Viorica Dăncilă, după ce a declarat în contextul tragediei de la Caracal că ea a fost învățată să nu se urce în mașini cu necunoscuți, iar portofoliul este condus interimar de Daniel Breaz, ministru al Culturii.

 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?