Milioane de români vor lua foc! Ce se întâmplă cu tichetele de masă

 
Peste 70% dintre angajatori oferă tichete de masă
Peste 70% dintre angajatori oferă tichete de masă
FOTO: tribuna.ro

Valoarea maximă a unui tichet de masă de 15,18 lei va rămâne neschimbată până în martie 2020, potrivit unui Ordinul comun al Ministerului Finanţelor Publice şi Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale. Decizia a fost publicată deja în Monitorul Oficial. 

“Pentru semestrul II al anului 2019, începând cu luna octombrie, valoarea nominală a unui tichet de masă, (…), nu poate depăşi cuantumul de 15,18 lei”, conform documentului oficial.

Valoarea tichetelor de masă este reglementată prin Legea nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, cu modificările şi completările ulterioare.

“Valoarea nominala (..) se aplică şi pentru primele 2 luni ale semestrului I al anului 2020 respectiv, februarie 2020 şi martie 2020”, conform documentului oficial.

Ultima majorare a valorii maximale a tichetelor de masă a fost făcută la începutul anului 2018, când a fost majorată de la 15,09 lei la 15,18 lei.Valoarea tichetelor de masă rămâne neschimbată până în martie 2020,

Ministerul Muncii a lansat în luna august a acestui an, în dezbatere publică, un proiect de Ordin pentru stabilirea valorii nominale indexate a unui tichet de masă pentru semestrul II al anului 2019, care prevedea că valoarea maximală a tichetelor de masă să rămână neschimbată până în martie 2020.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?