Mesajul primit de Bianca Andreescu de la cel mai faimos rapper canadian

 

Bianca Andreescu a declarat, într-o emisiunea TV, că a fost felicitată de mai toate marile personalități ale zilei din țara ei de adopție, mai puțin de Drake, cel mai cunoscut rapper canadian. Acesta s-a conformat, și i-a trimis un mesaj Biancăi.

După victoria de la US Open, Bianca Andreescu a fost felicitată de aproape toate celebrităţile din Canada - dar nu şi de cel mai faimos rapper canadian.

Invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon, Bianca Andreescu i-a reproşat lui Drake că nu i-a trimis niciun mesaj de felicitare după victoria din finala US Open asupra Serenei Williams.

“Te aştept”, i-a transmis ea lui Drake, după ce a fost felicitată nu doar de premierul Justin Trudeau, ci şi de vedete ca Shania Twain sau Christopher Plummer. 

Miercuri, la finalul unei conferinţe de presă la Toronto, Bianca Andreescu a mărturisit că Drake i-a răspuns. 

“Apropo, Drake mi-a scris: ‘Aici sunt. Felicitări, suntem cu toții foarte mândri de tine! Am dat like tuturor postărilor cu tine, credeam că ai văzut asta’” a declarat noua campioană de la US Open. “Nici nu am ştiut ce să îi răspund”, a mărturisit ea.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?