Dunărea a stins lumina pe faleza inferioară din Galaţi

 

Dunărea a stins lumina pe faleza inferioară din Galaţi, municipalitatea luând decizia de a debranşa iluminatul public, pentru a preîntâmpina eventuale situaţii nedorite. Conform prognozelor, Dunărea va atinge la acest sfârşit de săptămână nivelul maxim de 600 de centimetri, după care va începe să scadă.

În acelaşi timp, Primăria Galaţi a dispus încă de săptămâna trecută primele măsuri de apărare. Au fost pregătiţi saci pentru nisip şi folie polietilenă, dar nu se va interveni pentru supraînălţarea digului de apărare decât punctual şi numai dacă situaţia o va impune. 

Pe de altă parte, echipele serviciului edilitar Ecosal lucrează la salubrizarea malurilor Dunării, unde viitura a adus tone de gunoaie, PET-uri şi resturi vegetale. Ecologizarea zonei a început săptămâna trecută, acţiunea fiind încă în desfăşurare.

Detalii pe Realitatea de Galați

 
 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?