Dăncilă, discurs în CN PSD de ziua ei: "Îmi doresc sănătate, pentru că putere am!"

 
Dăncilă, discurs în CN PSD de ziua ei: "Îmi doresc sănătate, pentru că petere am!"
Dăncilă, discurs în CN PSD de ziua ei: "Îmi doresc sănătate, pentru că petere am!"

Premierul Viorica Dăncilă a declarat duminică, în cadrul Consiliului Naţional PSD, că partidul este sub asediu încă din urmă cu doi ani, dar chiar şi în aceste condiţii, guvernarea a reuşit să facă schimbări majore.

 

 


“Nu voi ceda. Chiar dacă unii nu cred, sunt un om puternic care ştie ce are de făcut. Vă asigur că am forţa de a merge mai departe, dacă voi avea susţinerea. Am datoria faţă de toţi colegii care mi-au acordat încrederea. Vă promit că am să depăşesc toate obstacolele şi piedicile. După câştigarea alegerilor din 2016, PSD a fost sub asediu. Guvernarea a fost atacată", a spus premierul Viorica Dăncilă.

"Chiar şi aşa, în aceşti 2 ani, am reuşit să facem schimbări fundamentale, pe care oamenii care ne-au votat le simt. Guvernul PSD a reuşit creşterea salariilor în Educaţie şi Sănătate, creşterea pensiilor, creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene”, a mai afirmat Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă, care împlineşte duminică 55 de ani, a declarat în şedinţa Consiliului Naţional PSD că îşi doreşte de ziua ei sănătate şi ca România să fie respectată şi să nu mai accepte ceea ce i se impune, fără a avea propria opinie.

"Îmi doresc sănătate pentru că putere am, mi-o daţi dumneavoastră. Îmi doresc ca România să fie respectată. În calitate de premier am să cer pentru ţara mea să fie tratată cu demnitate, să fie respectată şi să nu se mai întâmple să acceptăm ceea ce ni se impune fără a avea propria opinie, să acceptăm să fim criticaţi când ştim că nu merităm acest lucru, să acceptăm să fim sancţionaţi numai pentru că suntem o ţară din estul Europei. Sunt un pro-european convins, dar asta nu mă împiedică să cer respectul pentru ţara mea. În cele 6 luni de preşedinţie a Consiliului UE mă gândesc că în spatele meu vă aflaţi dumneavoastră", a spus premierul Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă împlineşte duminică 55 de ani.

De altfel, rând pe rând, cei care au luat cuvântul i-au adresat urâri în şedinţa Consiliului Naţional PSD, care se desfăşoară duminică la Palatul Parlamentului.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Brigitta
16 Dec 21:16
Ce sa zica si ea,saracuta( cu tartacuta)!? Numa' ce i-au pus in gura... (m)ura-n gura,papusarii.Multi multi ani inainte....absolut necesari pana sa se prinda ca,nu a meritat nici felicitari,nici respect.
Răspunde
0 0
Jiji
16 Dec 21:16
Ei si tiganii ...
Răspunde
0 0
cotoi
16 Dec 20:03
RECUNOASTEM PUTERE IN PROSTIE SI A STILCI LIMBA ROMANA DA DE ACORD .
Răspunde
0 0
MirceaCelTanar
16 Dec 19:06
Doamna PM, eu cred ca ar trebui sa va doriti mai multa minte... dar de unde nu este, nici Dumnezeu nu cere. Asta e...
Răspunde
0 0
Mihai S
16 Dec 18:19
Deci recunoaste ca nu este sanatoasa, deaceea-si doreste sanatate.
O fi bolnava saraca, altfel nu inteleg comportarea ei.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?