Clujul va avea un Aqua Park de peste 120.000 de metri pătraţi. Va arăta fabulos!

 
Clujul va avea un Aquak Park de peste 120.000 de metri pătraţi
Clujul va avea un Aquak Park de peste 120.000 de metri pătraţi
Clujul va avea un Aquak Park de peste 120.000 de metri pătraţi Clujul va avea un Aquak Park de peste 120.000 de metri pătraţi Clujul va avea un Aquak Park de peste 120.000 de metri pătraţi

Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca va discuta, în ședința de marți, 5 martie, indicatorii tehnico-economici (studiul de fezabilitate) pentru construirea bazei de agrement – Aqua Park-ul din Gheorgheni (Becaș).Potrivit documentului care va fi supus votului consilierilor, partea de interior a Aqua Park-ului va avea o suprafață construită de 20.900 de metri pătrați, iar partea exterioară va cuprinde bazine, spații verzi și alei pietonale desfășurate pe o suprafață de peste 100.000 de metri pătrați.

Printre numeroasele variante de petrecere a timpului liber, iubitorii de apă, soare și aer curat vor avea la dispoziție opt tobogane acvatice – cu o capacitate de aproape 2.000 de persoane pe oră, bazine de relaxare, pool bar, un loc de joacă și o piscină pentru copii, locuri de odihnă cu șezlonguri sau hamace, restaurante și terase.

"Vedeta" Aqua Park-ului va fi fără îndoială toboganul King Cobra, un echipament cu o înălțime de 17,5 metri și o capacitate de 480 de utilizatori pe oră.

Vizitatorii Aqua Park-ului vor avea de asemenea la dispoziție o parcare cu peste 1.200 de locuri.

Citeste mai mult pe realitateadecluj.net

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Man with a plan
28 Feb 10:21
Aer curat ?!?!!!? Pai știrea asta trebuia sa o dați de aprilus. Unde mama han tătarului credeți voi că are Clujul.aer curat? Nu Cluj-Napoca, poate judetul.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?