Cine a fost primul soț al Andreei Marin și cum s-a încheiat totul

 
Andreea Marin 
Andreea Marin 
Andreea Marin  Cristian Gheorghiță

Andreea Marin s-a căsătorit prima dată în anul 1995, când avea doar 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță, însă pentru cei doi pur și simplu „nu a fost să fie”, așa că divorțul a venit la doar trei ani după ce și-au jurat iubire veșnică, potrivit click.ro.„Unul din cele mai dificile momente din viață ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise. Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubita.Ce a ajutat-o să depășească această perioada grea a fost dragostea ei pentru viață”, mărturisea Ana Maria Ilac, o prietenă apropiată de-a Andreei Marin pentru wowbiz.ro, în urmă cu ceva vreme.

În prezent, Andreea Marin trăiește o poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu (34), consulul României în Libia. S-au mutat de curând și împreună, în București, după ce ani la rând au avut o relație la distanță.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?