Caz halucinant în România. Operat la degetul greşit şi mustrat că nu şi-a ţinut mâna bine

Un clujean îl acuză pe medicul Alexandru Georgescu, supranumit "chirurgul cu mâini de aur", că i-a operat degetul greșit, cu toate că a intrat în sala de operație cu radiografia și toate analizele făcute. Acesta a declarat la REALITATEA TV că în primă instanţă medicul l-a certat reproşându-i că nu şi-a ţinut mâna bine.Vlad Manases a povestit la REALITATEA TV cum şi-a rupt degetul mic şi cum a trecut printr-o operaţie pe care nu trebuia să o facă. Acesta a spus că asistenţii care l-au pregătit  ştiau despre ce e vorba, dar cu toate acestea medicul nu a fost înştiinţat.

„Domnul doctor a început să taie la degetul mijlociu, s-a început operaţia greşită. După 20 de minute mi-am dat seama că ceva nu este bine şi i-am spus: Domnule doctor nu simt că lucraţi la degetul mic”,  a povestit Vlad Manases la REALITATEA TV.

Tânărul mai spune că medicul a fost surprins când a aflat că nu trebuia să opereze degetul mijlociu, dar i-a reproşat faptul că nu şi-a ţinut mâna bine.

„A dat vina pe mine că mi-am ţinut mâna într-un mod nefiresc, a spus că el tocmai mi-a facut un bine spunându–mi că şi tendonul de la degetul mijlociu avea ceva”, a declarat Vlad Manases la REALITATEA TV. 

Tânărul a spus la REALITATEA TV că va face o plângere la Colegiul Medicilor dar îl va acţiona şi în instanţă pe medicul chirurg Alexandru Georgescu.

 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?