"Chirurgul cu mâini de aur" acuzat că ar fi operat un deget sănătos

Un clujean îl acuză pe medicul Alexandru Georgescu, supranumit "chirurgul cu mâini de aur", că i-a operat degetul greșit, cu toate că a intrat în sala de operație cu radiografia și toate analizele făcute.Vlad Manases povesteşte cum şi-a rupt degetul mic şi cum a trecut printr-o operaţie pe care nu trebuia să o facă. Tânărul a fost operat, spune el, la degetul greşit. "Profesorul se opreşte şi mă întreabă: "Dar nu la degetul mijlociu ai probleme?" "Nu, domnule doctor, degetul mic este cel afectat", a povestit acesta.

"Nu îl acuz de incompetenţă. Omul poate chiar ştie ce face. Îl acuz de neglijenţă. Aici e problema. Faptul că a fost ridicat de N ori în slăvi l-a făcut să se simtă intangibil, deasupra tuturor. Dacă la operaţia mea a intrat şi a făcut EXACT ce a crezut el şi nu ce trebuia să facă defapt, cine ştie de câte ori a mai făcut asta fără să se afle", a mai relatat Vlad Manases.

Acesta este hotărât să facă o plângere la Colegiul Medicilor.  El a relatat că profesorul Alexandru Georgescu i-a spus că "în 40 de ani de profesie nu a pățit să opereze gresit, dar o căutare pe google va demonta această afirmaţie".

Sursa Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?