Cătălin Botezatu și-a scris testamentul

 

Cătălin Botezatu a trecut prin momente dificile în ultima perioadă, iar acum acesta a recunoscut că şi-a scris deja testamentul, averea sa fiind împărţită aşa cum a considerat de cuviinţă.

Recunoscut pentru stilul de viaţă excentric, Cătălin Botezatu a fost mereu în centrul atenţiei, iar averea sa a stârnit numeroase discuţii. Ba mai mult, la un moment dat s-a scris că aceasta s-ar ridica la peste 100 de milioane de euro, fiind mai bogat chiar şi decât Irinel Columbeanu. 

„De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei ştiu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi”, spune Cătălin Botezatu, potrivit clickpentrufemei.ro.


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?