ARIEL SHARON. Reacţie VIOLENTĂ la moartea lui ARIEL SHARON. "Un criminal"

 
ARIEL SHARON. Reacţie VIOLENTĂ la moartea lui ARIEL SHARON. "Un criminal"
ARIEL SHARON. Reacţie VIOLENTĂ la moartea lui ARIEL SHARON. "Un criminal"

ARIEL SHARON. Lideri palestinieni consideră că fostul premier israelian Ariel Sharon, decedat sâmbătă la vârsta de 85 de ani, a fost "un criminal" care s-a sustras justiţiei internaţionale, relatează AFP. Cine a fost ARIEL SHARON.

ARIEL SHARON. "Ariel Sharon era un criminal, fiind responsabil de asasinarea fostului preşedinte al Autorităţii Palestiniene Yasser Arafat, iar noi speram să fi fost deferit Curţii penale internaţionale ca fiind criminal de război", a reacţionat un lider al mişcării Fatah, Jibril Raboub.

ARIEL SHARON. Mişcarea fundamentalistă Hamas, care deţine controlul asupra teritoriului palestinian Fâşia Gaza, a catalogat drept "moment istoric" moartea unui "criminal care avea pe mâini sânge palestinian".

ARIEL SHARON, moarte după opt ani de comă

ARIEL SHARON. Fostul premier israelian Ariel Sharon a decedat sâmbătă, la vârsta de 85 de ani, relatează presa israeliană. Starea de sănătate a lui Ariel Sharon continuase să se deterioreze în ultimele zile, fiind critică. Ariel Sharon, aflat în comă după un atac cerebral suferit pe 4 ianuarie 2006, era în stare foarte gravă din 1 ianuarie 2014.
Sharon a decedat în Clinica Shaim Sheba din Tel Hashomer, în apropiere de Tel Aviv.

ARIEL SHARON. "Arik" (diminutivul lui Ariel) Sharon vă rămâne în istorie ca artizanul invaziei din Liban, în anul 1982, în calitatea de ministru al Apărării, dar şi ca premierul care a decis retragerea trupelor şi desfiinţarea coloniilor din Fâşia Gaza în 2005. O comisie oficială de anchetă a constatat responsabilitatea sa în evitarea prevenirii masacrelor comise în taberele de refugiaţi palestinieni de la Sabra şi Shatila (Beirut), în septembrie 1982, atribuite unor miliţii creştine aliate cu Israelul.

ARIEL SHARON. MESAJUL de condoleanţe al preşedintelui Băsescu

ARIEL SHARON. Președintele Traian Băsescu a transmis sâmbătă, un mesaj de condoleanţe la încetarea din viaţă a fostului premier Ariel Sharon, un "om de stat ale cărui viziune şi eforturi au contribuit la consolidarea identităţii Statului Israel"."Încetarea din viaţă a lui Ariel Sharon, om de stat ale cărui viziune şi eforturi au contribuit la consolidarea identităţii Statului Israel, reprezintă o pierdere însemnată pentru poporul său şi pentru întreaga lume. Prin acţiunile sale politice şi prin valorile pe care le-a susţinut în întreaga sa activitate, Ariel Sharon rămâne una dintre figurile marcante din istoria modernă a Statului Israel", se spune în mesajul preşedintelui Băsescu, potrivit unui comunicat de presă al Admnistraţiei Prezidenţiale.

ARIEL SHARON. Şeful statului transmite condoleanţe familiei şi celor care l-au preţuit pe Ariel Sharon.
Ariel Sharon a decedat sâmbătă, la vârsta de 85 de ani, după ce starea sa de sănătate se deteriorase în ultimele zile, fiind critică. Ariel Sharon, aflat în comă după un atac cerebral suferit pe 4 ianuarie 2006, era în stare foarte gravă din 1 ianuarie 2014.

"În acest moment de adâncă tristeţe pentru noi toţi, doresc să adresez sincere condoleanţe familiei îndurerate şi tuturor celor care l-au preţuit", spune preşedintele Băsescu.

ARIEL SHARON. Netanyahu: SHARON a fost un mare luptător

ARIEL SHARON. Ariel Sharon, decedat sâmbătă la vârsta de 85 de ani, a fost în primul rând un mare şi curajos luptător, a declarat premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, citat de site-ul ziarului Haaretz.
"Sharon a fost primul rând un mare şi curajos luptător", a spus Netanyahu, exprimând profundul regret pentru moartea fostului premier.

"Sharon va trăi etern în inima naţiunii israeliene. Statul Israel se înclină în faţa dispariţiei fostului premier Ariel Sharon", a subliniat Netanyahu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
4 -2
ion
13 Jan 11:56
Un mare patriot care s-a luptat pentru tara lui si poporul lui- sa luam exemplu
Răspunde
0 -6
wow
13 Jan 15:07
3 asa s-a spus si despre hitler.
3 0
wow
12 Jan 12:13
va certati degeaba; toti care au condus Israel din 1948, au avut de luat decizii nu tocmai umane. la fel si ceilalti, de pe cealalta baricada, care se ascund dupa copii si trag cu rachete inspre Israel, din incinta scolilor sau a gradinitelor, nu sunt cei mai umani de pe planeta asta. baiu-i ca nimeni nu invatat nimic inca. se bat in continuare ca si chiorii, aducand argumente pt ura si moarte. toate astea provin din duma eterna de a generaliza si ai baga pe toti in aceeasi oala.
Răspunde
5 -3
roman
12 Jan 09:25
pt baboi - daca ai nevoie de cazuri in care palestinienii au masacrat populatie israeliana cred ca ESTI NEBUN! Palestina abia a fost recunoscut ca stat de catre comunitatea UN , nu au armata si au fost colonie britanica inainte ca teritoriul lor sa fie vandut evreilor...tu stii ca evreii au bombe atomice dar nu au semnat contractul de neproliferare nucleara cu care scot ochii Iranului?! cei mai abjecti ipocriti la fel ca si sua...cum sa ceri tu altei tari sa semneze un act pe care nici macar tu nu l-ai semnat!...la fel faci si tu...imi ceri sa iti descriu actele a catorva fanatici pol cand ei sunt supusi la acelasi regim pe care nazistii l-au folosit impotriva evreilor...IRONIA SORTII ne arata ca din victime , evreii au ajuns azi calai si nu isi iarta semenii!z
Răspunde
1 -8
Nume*
13 Jan 09:19
7 Macabei ,in biblie spune ,ca din surse vechi a aflat ca este var cu spartanii .Ore cine erau adevaratii evrei !!!Iehova este tot un Alah ,adica unul dintre multii zei la care se inchinau arabii si evreii ,doar sub impactul cunoasterii dumnezeului unic (ex:Zamolxis ) au inceput si astia sa -i atribuie atributele zeului unic .Si daca tot vorbim de arabi si evrei afla ,prea curule ,ca sunt de haplogrup J ,evrei de J1 ,arabii de J2.Chiar si-n biblie evreii recunosc ca au cucerit ,intr-un timp indelungat ,pamantul palestinienilor ,un pamant care nu era al strabunilor lor (promisiunea cu tara sfanta este doar o poveste in spatele careia se ascunde in fapt o cotropire ,un jaf ).La vremea cand acestia dezvoltau o civilizatie prospera ,invidiata de evrei ,triburile evreesti erau nomade si primitive .Dovezi arheologice vorbesc de aceasta civilizatie ,dovezi ca ar fi existat solomon sau david nu exista ,o recunosc chiar marii istorici evrei ,sunt o legenda ,dealtfel david se traduce corect prin casa conducatorului ...urman numele acestui conducator .Ruinele templului lui Solomon nu s-au gasit nici pana astazi ,dar se presupune ca daca ar fi existat acest templu ar fi semanat cu unul aflat in Siria ,care in vremea evreilor era sub stapanire hitita ,adica indo-europeana .Chiar genetica vine sa sustina acest adevar ,populatia palestiniana este inrudita cu locuitorii din timpul migratiei evreilor in Levantul prosper ,asta o spun chiar geneticienii evrei .
7 0
PALESTINA E PATRIA EVREILOR,FOSTA IUDEEA,INAINTE DE CUCERIREA ROMANA
13 Jan 21:16
9 Jalnicule paduche mahomedan,daca ai vazut ca ti-am dat in nas replica istorica[stiu ca preferi retardatule propaganda islamista mincionoasa!] despre impostura primitivilor venetici arabi,asa zisi palestinieini,care si-au schimbat numele precum tiganii din ROMania,pentru a se creia confuzie in scafarlia cre[s]tinilor de pretutindeni cu fosta provincie romana Palestina,patria evreilor[Iudeea inainte de cucerirea romana,unde n-a existat niciodata in istorie vreo tara a impostorilor venetici arabi!] ai venit cu o alta diversiune de doua parale...cand orice om intreg la cap din Europa[necredincioasa!]iti spune ca Dumnezeul biblic[Yahve]al iudeo-crestinilor n-are nicio legatura cu Allah[zeul lunii,unul dintre cei peste 300 de zei din mitologia primitivilor arabi preislamici!]asa ca ceea cei mai important este faptul ca inapoiatii fanatici urmasi ai destrabalatului talhar pedofil mahomed,impostorul criminal anticrestin arab..."profetul" terorismului islamic sunt niste impostori venetici in vechiul Canaan,singura tarisoara a evreilor.
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
10 -9
baboi
12 Jan 09:11
2 ia pune ba si ce au facut palestinienii!!! cate crime! pune ce trebuie nu ce vrei! arab imputit!
6 -9
12 Jan 10:23
5 baboi daca a-ti apara tara si pamanturile si a incerca sa lupti pentru ele e crima atunci si eu sunt criminal. Si toti romanii ar trebui sa fie criminali.
10 -3
PALESTINA E PATRIA EVREILOR,FOSTA IUDEEA,INAINTE DE CUCERIREA ROMANA
13 Jan 03:35
8 Mincinos ordinar esti tu mey paduche diversionist...ia mai citeste nitica istorie retardatule islamist si vezi ca anticii filisteni[descrisi si in Biblia iudeo-crestina!]din Canaan erau un popor indo-european[inruditi cu vechii greci!]care n-au nicio legatura cu primitivii arabi,asa zisi palestinieni,care-s niste mizerabili impostori venetici acolo,urmasi ai depravatului talhar pedofil mahomed,impostorul criminal anticrestin arab..."profetul" terorismului islamic,impostorii arabi care si-au schimbat numele precum tiganii din ROMania,tocmai pentru a se creia confuzie in scafarlia cre[s]tinilor de pretutindeni[precum idiotenia ta!]dupa ce-au invadat in numele Satanei[allah-zeul lunii in mitologia primitivilor arabi preislamici!]intregul nord al Africii si orientul mijlociu,inclusiv Palestina,patria evreilor[Iudeea inainte de cucerirea romana,unde n-a existat niciodata in istorie vreo tara a impostorilor venetici arabi!]in sec.al VII-lea d.C,iar spaniolilor,dupa cum se stie le-au trebuit peste 700 de ani de lupte eroice,pana au reusit sa-i expulzeze definitiv din patria lor pe aceiasi inapoiati fanatici arabi care visau sa cucereasca intreaga lume in numele lui Scaraoschi.
1 -9
Nume*
13 Jan 09:12
4 prea curule ..ai citit biblia ?Ce spune Macabei ?Macabei spune ,ca din izvoare scrise vechi stie ca evreii sunt ruda cu .....spartanii .Stii cine sunt spartanii ? Mai citeste putina istorie inainte de a scrie aberatii .
4 -7
Dutu
12 Jan 08:46
Văd ce se scrie despre acest Ariel Sharon, aud ce comenteză posturile de rtv , și constat că este o asemănare între ANTONESCU erou al Românilor și acest Ariel Sharon al israelienilor . Nouă de ce ne interzic să-l plângem pe Antonescu erou al românilor , iar ei îl consideră criminal de război , când și Ariel Sharon erou pentru israelieni este considerat croiminal de război de palestinieni ?
Răspunde
3 -6
baboi
12 Jan 06:46
daca voi cei ce comentati , puteti aduce si dovezi care sa sustina ceea ce spuneti ar fi excelent. Asa sa va aruncati intr-un comm doar de dragul de a o face , fara sa fi fost acolo fara sa stiti despre ce vorbiti....nu suna bine!
Răspunde
10 -8
PALESTINA E PATRIA EVREILOR,FOSTA IUDEEA,INAINTE DE CUCERIREA ROMANA
12 Jan 06:46
IN CIUDA RETARDATILOR ANTISEMITI CARE DEBITEAZA CRETINATATI PE-ACILEA SI-A MILIOANELOR DE SALBATICI CARE SE PLOCONESC SPRE MECAC,ORASUL SATANEI....EXISTA O DIFERENTA URIASA...DE LA CER LA PAMANT,INTRE CIVILIZATII EVREI,CARE SI-AU RECONSTRUIT O TARA MINUNATA SI PROSPERA IN ULTIMII 65 DE ANI[DUPA DECLARAREA INDEPENDENTEI!]IN PATRIA LOR[FOSTA PROVINCIE ROMANA PALESTINA,PATRIA EVREILOR,UNDE N-A EXISTA NICIODATA IN ISTORIE VREO TARA A IMPOSTORILOR VENETICI ARABI!]SI CARE SE INTORC IN TARISOARA LOR,MICUTUL STAT ISRAEL[SINGURA DEMOCRATIE OCCIDENTALA DIN REGIUNE!]SI INAPOIATII ARABI CARE-I INCONJOARA,SI CEILALTI PRIMITIVI CARE SE INCHINA SATANEI[ALLAH-ZEUL LUNII IN MITOLOGIA INAPOIATILOR ARABI PREISLAMICI!]CARE RETARDATI,DUPA CE SE INMULTESC CA SOBOLANII IN TIGANIA LOR DIN ASIA SI AFRICA[UNDE SE TRAIESTE IN MIZERIE SI INAPOIERE MINTALA,MAI RAU CA-N EVUL MEDIU!]INVADEAZA[DEMOCRATIC...DE ACEASTA DATA!]EUROPA[NECREDINCIOASA!]INFECTAND-O CU CEL MAI PERVERS SI PERICULOS VIRUS DIN LUME...IDEOLOGIA DIABOLICA,EXTREMISTA,CU INVENTIA SATANICA A DESTRABALATULUI TALHAR PEDOFIL MAHOMED,IMPOSTORUL CRIMINAL ANTICRESTIN ARAB..."PROFETUL" TERORISMULUI ISLAMIC.
Răspunde
6 -8
Nume*
12 Jan 08:28
5 Chiar si-n biblie evreii recunosc ca au cucerit ,intr-un timp indelungat ,pamantul palestinienilor ,un pamant care nu era al strabunilor lor (promisiunea cu tara sfanta este doar o poveste in spatele careia se ascunde in fapt o cotropire ,un jaf ).La vremea cand acestia dezvoltau o civilizatie prospera ,invidiata de evrei ,triburile evreesti erau nomade si primitive .Dovezi arheologice vorbesc de aceasta civilizatie ,dovezi ca ar fi existat solomon sau david nu exista ,o recunosc chiar marii istorici evrei ,sunt o legenda ,dealtfel david se traduce corect prin casa conducatorului ...urman numele acestui conducator .Ruinele templului lui Solomon nu s-au gasit nici pana astazi ,dar se presupune ca daca ar fi existat acest templu ar fi semanat cu unul aflat in Siria ,care in vremea evreilor era sub stapanire hitita ,adica indo-europeana .Chiar genetica vine sa sustina acest adevar ,populatia palestiniana este inrudita cu locuitorii din timpul migratiei evreilor in Levantul prosper ,asta o spun chiar geneticienii evrei .
8 -2
PALESTINA E PATRIA EVREILOR,FOSTA IUDEEA,INAINTE DE CUCERIREA ROMANA
12 Jan 14:31
3 Pai vezi in ce consta impostura primitivilor venetici arabi...asa zisi palestinieni,care si-au schimbat numele precum tiganii din ROMania pentru a se creia confuzie in scafarlia cre[s]tinilor de pretutindeni[precum idiotenia ta!]cu fosta provincie romana Palestina,patria evreilor[Iudeea inainte de cucerirea romana,unde n-a exista niciodata in istorie vreo tara a impostorilor venetici arabi!]...ia mai citeste nitica istorie si vezi ca antici filisteni[descris de Biblia iudeo-crestina!]erau un popor indo-european[inrudit cu vechii greci!]care n-au nicio legatura cu primitivii urmasi ai destrabalatului talhar pedofil mahomed,impostorul criminal anticrestin arab..."profetul" terorismului islamic,cei care au invadat in numele Satanei[allah-zeul lunii in mitologia inapoiatilor arabi preislamici!]intregul nord al Africii si orientul mijlociu,inclusiv Palestina[patria evreilor!]plecand din peninsula arabica in sec. al VII-lea d.C.iar spaniolilor,dupa cum se stie le-au trebuit peste 700 de ani de lupte eroice,pana au reusit sa-i expulzeze definitiv din patria lor pe aceiasi inapoiati fanatici arabi,care visau sa cucereasca intreaga lume in numele lui Scaraoschi...asa ca,primitivii arabi is niste impostori venetici in Palestina,singura tarisoara a evreilor.
1 -6
Cosmin
13 Jan 09:10
6 Iehova este tot un Alah ,adica unul dintre multii zei la care se inchinau arabii si evreii ,doar sub impactul cunoasterii dumnezeului unic (ex:Zamolxis ) au inceput si astia sa -i atribuie atributele zeului unic .Si daca tot vorbim de arabi si evrei afla ,prea curule ,ca sunt de haplogrup J ,evrei de J1 ,arabii de J2.Chiar si-n biblie evreii recunosc ca au cucerit ,intr-un timp indelungat ,pamantul palestinienilor ,un pamant care nu era al strabunilor lor (promisiunea cu tara sfanta este doar o poveste in spatele careia se ascunde in fapt o cotropire ,un jaf ).La vremea cand acestia dezvoltau o civilizatie prospera ,invidiata de evrei ,triburile evreesti erau nomade si primitive .Dovezi arheologice vorbesc de aceasta civilizatie ,dovezi ca ar fi existat solomon sau david nu exista ,o recunosc chiar marii istorici evrei ,sunt o legenda ,dealtfel david se traduce corect prin casa conducatorului ...urman numele acestui conducator .Ruinele templului lui Solomon nu s-au gasit nici pana astazi ,dar se presupune ca daca ar fi existat acest templu ar fi semanat cu unul aflat in Siria ,care in vremea evreilor era sub stapanire hitita ,adica indo-europeana .Chiar genetica vine sa sustina acest adevar ,populatia palestiniana este inrudita cu locuitorii din timpul migratiei evreilor in Levantul prosper ,asta o spun chiar geneticienii evrei .
1 0
ISLAMUL DAUNEAZA GRAV SANATATII MINTALE
21 Jan 22:25
7 DEGEABA UMBLI CU DIVERSIUNI IEFTINE JALNICULE ISLAMIST[SUB DIFERITE NUME!]ORICE OM DIN EUROPA[NECREDINCIOASA!]STIE CA DUMNEZEUL DIN BIBLIA IUDEO-CRESTINA[YAHVE] N-ARE NICIO LEGATURA CU ALLAH[ZEUL LUNII,UNUL DINTRE CEI PESTE 300 DE ZEI DIN MITOLOGIA PRIMITIVILOR ARABI PREISLAMICI...DECLARAT UNIC ZEU DE CATRE DESTRABALATUL TALHAR PEDOFIL MAHOMED]CEL CARE L-A TRIMIS PE ACEL TERORIST ARAB,IMPOSTORUL CRIMINAL ANTICRESTIN MAHOMED SA STOPEZE RASPANDIREA CRESTINISMULUI IN ORIENTUL MIJLOCIU,INSITUIND DEALTFEL,PRINTR-O GROAZNICA TEROARE[VIOLURI,TALHARII,CRIME]PRIMUL STAT ISLAMIC[SATANIC!]DIN LUME IN PENINSULA INAPOIATILOR ARABI.
13 -8
IO Rebelul
11 Jan 22:54
DA, UN CRIMINAL DE TALIE INTERNATIONALA CARE A SCAPAT NEPEDEPSIT.
Răspunde
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
7 -1
SALAMU ISLAMU ALLAHU SATANU TERORISTU ALECU
12 Jan 14:53
1 E PLIN PE-ACILEA MAI FATE DE RAPANDULE MIORITICE CORCITE CU JEGOSI RETARDATI HARAPO-MAHOMEDANI ACIUIATI PRIN EUROPA[NECREDINCIOASA!]DE PURADEI CORCITI DE-AI LOR...SI DE IMBECILI ANISEMITI PUR SI SIMPLU!
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?