Andreea Marin, dezvăluiri bombă din intimitate. "Sexul ţine de..."

 

Andreea Marin (44 de ani) a făcut dezvăluiri neașteptate. Vedeta a oferit detalii din intimitatea sa.

„Întreaga viaţă noi alergăm după echilibru. Nu ne înţegem pe noi, dar mai ales pe alţii, aşa că nu ştiu cum am vrea să-i schimbăm?! Am o înţelepciune a vârstei şi o linişte s-a aşternut în mine. Am întinerit. Am învăţat să spun NU.

Ajusesem să mă extenuez şi să ajung pe perfuzii din dorinţa de a-i ajuta pe toţi cei care mă solicitau. Cu toate acestea, nu mi-am neglijat relaţiile. Eu am dăruit foarte mult. Unii oameni merită ceea ce le dăruieşti, alţii nu se ridică la nivelul aşteptărilor”, a declarat Andreea Marin, potrivit click.ro

VEZI AICI IMAGINI CU ANDREEA MARIN!

În ceea ce privește viața intimă, Andreea Marin a lăsat să se înțeleagă că nu are motive să se plângă.

„Cel mai mult îmi plac la partenerul meu de viaţă bunătatea profundă, inteligenţa, umorul şi eleganţa. Eu cred că ţine ( n.r. sexul) ţine de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă. După 40 de ani ajungi să te cunoşti mai bine, să ştii ceea ce îţi place, în general. Am o relaţie cu omul care se ascunde în spatele funcţiei de consul, dar recunosc că este diplomat. Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el”, a afirmat vedeta. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Basil
27 Sep 07:33
E diplomat, inca nu i-a dat-o sus.
Răspunde
0 0
Chira M.
27 Sep 04:41
O nimfomana penibila, laata de toti barbatii se iluzioneaza ca fraierul asta purtator de izmene se da in vant dupoa ea...eventual o asteapta fii fica-sa sa mai creasca nitel. Inca o data, penibila ipocrita!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?