MENIU

Scandal după o piesă de teatru în Târgu Jiu. Actorii s-au dezbrăcat pe scenă și au făcut gesturi sexuale explicite. Spectatorii, în șoc

Actorii s-au dezbrăcat pe scenă și au făcut gesturi sexuale explicite. Foto: Facebook

Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu" Târgu Jiu a devenit locul unui scandal neașteptat după ce a prezentat o piesă de teatru care a eliminat toate granițele între artă și obscen. Pe scenă, actorii s-au dezbrăcat complet și au efectuat gesturi sexuale explicite, lăsând spectatorii în șoc și confuzie.

Actori care simulează urinarea pe alte persoane, dezbrăcați. De aceste imagini au avut parte spectatorii care au participat pe 20 mai, la spectacolul „A douăsprezecea noapte”, pus în scenă de Teatrul „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.

Asupra situației a atras atenția jurnalistul local Narcis Daju, care a publicat imaginile de pe scenă:

„Astă seară, la Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu" Târgu Jiu. Am uitat să fim oameni. Nimeni din public nu s-a grăbit să pună o haină pe ei sau să dea drumul la centrală. Ne răcesc actorii. Unde vom ajunge?”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Mai rău, conform altui jurnalist, Gabriela Mladin, actorul dezbrăcat s-a întors către public, „în toată splendoarea”. Conform jurnaliștilor, pentru a aduce acest spectacol „nonconformist” la Târgu Jiu, conducerea Teatrului „Elvira Godeanu” a plătit 30.000 de lei. 

Reacțiile internauților au fost de la uimire la dezgust:

„Dacă aceste imagini sunt adevărate cineva trebuie să-și dea demisia. Îmi este scârbă și nu accept ca cetățean să se întâmple așa ceva în orașul lui Brâncuși.”
 
„Să cheme cineva preotul să mai dea cu tămâie prin teatru!”
 
„Așa băi nătărăilor, arătați-vă goliciunea pentru tot gol este și capul vostru. Cine a aprobat ca acest spectacol să fie pus în scenă este suferind săracul. Sunt curios ce au tras ăștia pe nas înainte de a intra pe scenă. Era super dacă participa pe scenă și Romanescu.”
 
„Ce nu ai tu este și fotografia în care se întoarce și cu fața, la public. În toată splendoarea, acoperită firav cu mâna. Spectacolul a costat 30.000 de lei, cu tot cu transport. Piesa este a douăsprezecea noapte. Regia nu o comentez. A fost aleasă, cu mare stil, de conducerea teatrului. Așa, de festival…”
 
„Sunem la fel de vinovați că noi cei care mai avem un dram de minte și decentă nu facem nimic concret în a ne împotrivim valului de nebunie,desfrâu moral care acapareaza societatea. Doar ne oripilam pe fb......”
 
Sex-spionajul Rusiei, dezvăluit de o „agentă de seducție” care a fugit din țară. Ce o învăța Kremlinul să facă pentru a obține secrete de stat